Δράσεις

BnB Guest Conference | The Best for the Guest

Περισσότερα...

Συνέδριο Οικονομίας Διαμοιρασμού & Βραχυχρόνιας Μίσθωσης

Παρουσίαση επιστημονικής έρευνας για τις επιπτώσεις της βραχυχρόνιας μίσθωσης στους ιδιοκτήτες ακινήτων

Τις επιπτώσεις της αγοράς βραχυχρόνιας τουριστικής μίσθωσης στους ιδιοκτήτες ακινήτων εξετάζει η έρευνα που έχει διεξαχθεί από κορυφαία ομάδα Ελλήνων επιστημόνων του τουριστικού τομέα και η οποία θα παρουσιαστεί στο συνέδριο BnB Guest Conference, που διοργανώνει η Smart Press στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens στις 24 Ιανουαρίου.

Οι ερευνητές Αλέξιος-Πατάπιος Κόντης, Άννα

Περισσότερα...

8ος Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας της ΜΟΚΕ ΟΠΑ

Περισσότερα...

Η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών  (ΜΟΚΕ ΟΠΑ) πραγματοποίησε την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου την εκδήλωση βράβευσης του 8ου Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας του ιδρύματος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας του πανεπιστημίου (ACEin) σε κλίμα αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας με τη συμμετοχή μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας και εκπροσώπων του επιχειρηματικού

Περισσότερα...

Vinyl is Back goes Jazz!

Περισσότερα...

Το Vinyl is Back συνεχίζει να γράφει ιστορία. Έπειτα από 5 χρόνια ζωντανής παρουσίας με την εκδήλωση θεσμό για το βινύλιο, βάζει χρώμα και δίνει ρυθμό στη ζωή μας, συμμετέχοντας και το ίδιο στην παραγωγή δίσκων βινυλίου και βάζοντας τη σφραγίδα του στην ολική επιστροφή του βινυλίου.

Το Cine Κεραμεικός θα φιλοξένησει την κορυφαία εκδήλωση για το βινύλιο την Παρασκευή 7, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου.  Όπως πάντα, με ελεύθερη

Περισσότερα...

Soft Skills Academy 2018

Περισσότερα...

Το Soft Skills Academy αποτελεί ένα τετραήμερο σεμινάριο ανάπτυξης προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων (soft skills), το οποίο διοργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από τον πανευρωπαϊκό φοιτητικό οργανισμό EESTEC και απευθύνεται σε φοιτητές και νέους αποφοίτους που προέρχονται από όλες τις σχολές της ανώτατης εκπαίδευσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου μέχρι την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του

Περισσότερα...

TEDxChania

Περισσότερα...

Το TEDxChania δεν είναι πια νέο στην πόλη. Έρχεται κάθε χρονιά, στο τέλος του φθινοπώρου, με έναν απολογισμό που σκοπό έχει να σοκάρει, να αφυπνίσει και να ιντριγκάρει. Συντονίζεται από μια ομάδα 40+ Χανιωτών, που έχει μεν μέσο όρο ηλικίας τα 30, μα εύρος ηλικιών από τα 15 έως τα 80. Μια ομάδα διαφορετική.

Το 2015 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) προσπάθησαν να τετραγωνίσουν τον κύκλο με 15 ομιλητές, που ενέπνευσαν με τις ιστορίες

Περισσότερα...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.