Δράσεις

TEDxNTUA 2022: Επιστρέφει με θέμα «PLAY» - Εσύ εξασφάλισες τη θέση σου;

Περισσότερα...

 

Το TEDxNTUA επιστρέφει φέτος για 6η χρονιά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για να παρουσιάσει το φετινό event με θέμα «PLAY» το Σάββατο 21 Μαΐου 2022.

Ηχηρά ονόματα του καλλιτεχνικού κόσμου, επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και εταιρικά στελέχη θα δώσουν το παρόν, χτίζοντας ένα μοναδικό line-up ομιλητών.

Έπειτα από δύο χρόνια κοινωνικών αποστάσεων και ακυρώσεων πολλών συνεδρίων και event εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, το TEDxNTUA επιστρέφει στην κανονική του μορφή, δηλαδή σε αυτή της ημερίδας, σε ένα venue που διακρίνεται για την αισθητική και αρχιτεκτονική του, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Διατηρώντας τον κοινωνικό του

Περισσότερα...

Οι βραβευμένες ταινίες της 15ης διοργάνωσης έρχονται στην Αθήνα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Περισσότερα...

 

Tο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-docfest διασχίζει τον Πορθμό του Ευρίπου και έρχεται στην Αθήνα. Αυτό τον Μάϊο οι βραβευμένες ταινίες της 15ης διοργάνωσης ταξιδεύουν

στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα να συμμετάσχει στον σχηματισμό ενός νέου αναδυόμενου ονείρου, ενός καλύτερου κόσμου, μέσα από το ελεύθερο βλέμμα των δημιουργών ντοκιμαντέρ.

Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου οι αίθουσες προβολής μετουσιώνονται σε έναν τόπο, όπου τα όνειρα και οι σκέψεις παίρνουν μορφή και υπόσταση. Εμπνευσμένοι καλλιτέχνες άλλα και νέοι δημιουργοί που αφιέρωσαν το έργο τους στις αισθητικές αναζητήσεις ενός κινηματογράφου ανήσυχου και διερευνητικού μας καλούν σε μια κινηματογραφική απόδραση πέρα από τα

Περισσότερα...

Την Τετάρτη 18 Μαΐου στο Ζάππειο το 5G Conference SΕ Europe 2022

Περισσότερα...

 

Το πρώτο συνέδριο στη χώρα μας που αφορά στα κινητά δίκτυα 5ης γενιάς, το 5G Conference Southeastern Europe, διοργανώνεται την ερχόμενη Τετάρτη 18 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στο διεθνές συνέδριο θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες που προκύπτουν για την ελληνική οικονομία και τις επιχειρήσεις, καθώς και οι τρόποι που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Στο 5G Conference Southeastern Europe συμμετέχουν διεθνώς αναγνωρισμένες προσωπικότητες του χώρου, ακαδημαϊκοί και κορυφαία στελέχη εταιριών, οι οποίοι θα ξεδιπλώσουν όλες τις πτυχές και θα αποτυπώσουν τα οφέλη του 5G.

Το κόστος του κανονικού εισιτηρίου για την παρακολούθηση του

Περισσότερα...

HR Community Conference & Awards 2022

Περισσότερα...

 

Έρχεται το «HRFLIX» την Πέμπτη 19 Μαΐου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

To HR Community Conference & Awards 2022 με τον τίτλο «HRFLIX» διοργανώνεται για 6η χρονιά από το skywalker.gr ταυτόχρονα στο Wyndham Grand Ηotel στην Αθήνα και στο Mediterranean Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022.

Νέα δεδομένα. Νέες ανάγκες. Νέα προσέγγιση. Ένα συνέδριο. Δύο σκηνές. Δύο αίθουσες. Οκτώ θεματικές. Δέκα εισηγητές. Οκτώ ηθοποιοί. Μαθαίνουμε από τα βιώματα. Αποφορτίζουμε το χθες. Προετοιμάζουμε το αύριο. Δουλεύουμε σε κόμβους εμπειρίας. Προσπερνούμε τις εξελίξεις. Απελευθερώνουμε τις δυνατότητες. Ξαναβρίσκουμε τον βηματισμό μας. Νέες ισορροπίες. Επαναπροσδιορίζουμε το αδύνατο και το δυνατό. Σε είκοσι

Περισσότερα...

2o Digital Business Cloud, Data Centers & Digital Transformation

Περισσότερα...

 

Τρίτη 31 Μαΐου

 

   Online παρακολούθηση

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί μια έννοια που έχει εισέλθει πλέον σε εξαιρετικό βαθμό στην καθημερινότητά μας. Από πολύ μικρές επιχειρήσεις μέχρι παγκόσμιους κολοσσούς και από ελεύθερους επαγγελματίες μέχρι υψηλόβαθμα στελέχη εταιριών, όλοι αναζητούν τον τρόπο που θα εκμεταλλευτούν τα οφέλη του ψηφιακού μετασχηματισμού, τη θέση τους σε αυτό το περιβάλλον και το πώς τους επηρεάζει.

Και αυτό γιατί η ανάγκη ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας σε όλους τους τομείς μιας επιχείρησης αποτελεί μια δραστηριότητα που αλλάζει θεμελιωδώς τον τρόπο λειτουργίας και παροχής αξίας

Περισσότερα...

Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Ζάππειο η έκθεση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Περισσότερα...

 

Ανοίγει τις πύλες της στις 11 το πρωί του Σαββάτου η eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2022 – ECDM Expo, η οποία πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η ECDM Expo SE Europe 2022, η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, θα υποδέχεται τους επισκέπτες από τις 11:00 έως τις 20:00 και τις δύο ημέρες λειτουργίας της.

Στους εκθέτες, περιλαμβάνονται digital agencies, μεταφορικές εταιρείες, εταιρείες που ειδικεύονται στη διαφήμιση στο διαδίκτυο, επιχειρήσεις που παρέχουν χρηματοοικονομικές και άλλες συναφείς υπηρεσίες κ.λπ.

Περισσότερα...