Δράσεις

To 10ο Συνέδριο «Security Project» στις 30 Μαρτίου θα αναδείξει την ολιστική προσέγγιση για την ασφάλεια

Περισσότερα...

 

Το Συνέδριο Security Project, που αποτελεί τη μοναδική συνεδριακή εκδήλωση για τη φυσική ασφάλεια στην Ελλάδα, έφτασε στη 10ή του διοργάνωση και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαρτίου στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα.

Το event, που διοργανώνει η Smart Press και το περιοδικό «Security Manager», αποτελώντας για πολλά χρόνια το σημείο αναφοράς των εξελίξεων στον χώρο του security, στοχεύει φέτος, μέσα από τον κεντρικό του τίτλο, να αναδείξει την ανάγκη υιοθέτησης μιας στρατηγικής για την ολιστική προσέγγιση στα θέματα ασφάλειας, που θα βασίζεται στο τρίπτυχο Άνθρωπος – Τεχνολογίες – Διαδικασίες ως

Περισσότερα...

Mediterranean College | 9η Έκθεση Απασχολησιμότητας

Περισσότερα...

 

Step into your career!

Step into… Employability Fair 2023!

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 | 11.00-18.00

Mediterranean College Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Αθήνα: Κοδριγκτώνος 13 & Πατησίων  | Θεσσαλονίκη: Ίωνος Δραγούμη 21

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις δράσεις.

ΟΤΕ, Autohellas Hertz, Alumil, Pepsico, NN, Action Aid, Nova, Πλαίσιο, Grand Hyatt, Praktiker, Public είναι μόνο μερικές από τις 60+ μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες και οργανισμούς που δίνουν ραντεβού στο Employability Fair 2023, την κορυφαία Έκθεση Απασχολησιμότητας του Mediterranean College, η οποία θα διεξαχθεί για 9η φορά την Παρασκευή 31 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του κολεγίου στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα...

Piano City® Athens

Περισσότερα...

 

Όλη η Αθήνα μια τεράστια συναυλιακή αίθουσα πιάνου!

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων, της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Τουρισμού

Έχοντας εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους στο Βερολίνο, τη Μαδρίτη, τη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και άλλες μητροπόλεις, το Piano City® φτάνει τώρα και στην Αθήνα.

12,13,14 Μαΐου 2023

Σε όλη την Αθήνα!

Το Piano City Athens είναι το πρώτο φεστιβάλ που συμβαίνει κυριολεκτικά σε όλη την πόλη. Έχοντας εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους στο Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και άλλες μητροπόλεις, το Piano City® φτάνει τώρα και στην Αθήνα.

Ένα φεστιβάλ για την Αθήνα, το οποίο εξαρχής διοργανώνεται «από» και «με» την

Περισσότερα...

Piraeus '23 - 2nd International Training: Μια καινοτόμα δράση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδος

Περισσότερα...

 

Μια δράση με διεθνή χαρακτήρα και έμφαση στη βιωσιμότητα και την καινοτομία, αφιερωμένη στην ανάπτυξη των προσωπικών, ακαδημαϊκών και επαγγελματικών δεξιοτήτων της νέας γενιάς, διοργανώθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Ελλάδος.

Πρόκειται για το 2ο Διεθνές Training, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 5 Μαρτίου 2023 στον Πειραιά, υπό τη θεματική: «No one left behind: Navigating the new wave through an ocean of possibilities - Κανένας στο περιθώριο: Κατευθύνοντας τη νέα γενιά σε έναν ωκεανό πιθανοτήτων».

Προετοιμάζοντας τους πολίτες τού αύριο

Πιστό στις αξίες του διαλόγου, του

Περισσότερα...

«Eργαστήριο CSI – Τα αποτυπώματα ενός εγκλήματος»

Περισσότερα...

 

Παρουσιάζουν οι ερευνήτριες  του Ινστιτούτου Παστέρ: Τουμπανάκη Δήμητρα & Ευσταθίου Αντωνία (βασισμένο σε ιδέα του Σχολείου Καστελλορίζου)

 

Στο πεδίο της παρατήρησης η τύχη ευνοεί μόνο τον προετοιμασμένο νου», έλεγε ο Λουί Παστέρ, σπουδαίος χημικός και «πατέρας» της Μικροβιολογίας. Από μωρά παρατηρούμε τα πάντα γύρω μας και θέλουμε συνεχώς να μαθαίνουμε πώς εξηγούνται όλα αυτά που μας εντυπωσιάζουν. Η παρατήρηση και η επιστήμη της Βιολογίας είναι επίσης η βάση της εξιχνίασης εγκλημάτων… μικρών ή μεγάλων!
Με τη βοήθεια της Βιολογίας και της Χημείας σας περιμένουμε για να βρούμε τον ένοχο. Θα μπούμε στον χώρο του εγκλήματος, θα συλλέξουμε στοιχεία και θα τα αξιολογήσουμε: δακτυλικά και… άλλα αποτυπώματα, DNA

Περισσότερα...

Ανακοινώθηκε η θεματολογία των συνεδρίων της ECDM Expo SE Europe 2023

Περισσότερα...

 

Το γεγονός της χρονιάς για το ηλεκτρονικό εμπόριο και το ψηφιακό μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η εκθεσιακή και συνεδριακή διοργάνωση eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2023, επιστρέφει με ανανεωμένο εκθεσιακό και συνεδριακό format στις 20 & 21 Μαΐου 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Για πρώτη φορά δύο μεγάλες συνεδριακές σκηνές θα φιλοξενήσουν δύο παράλληλα διήμερα συνέδρια, το διεθνές συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, και το διεθνές συνέδριο για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στη βιομηχανία του ηλεκτρονικού επιχειρείν, αλλά έχοντας πραγματοποιήσει και εκτεταμένη έρευνα στις διοργανώσεις

Περισσότερα...