Made in Greece

Επίσκεψη του υπουργού κ. Άδωνι Γεωργιάδη στη μονάδα της Skag, μέλους της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Περισσότερα...

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου την πρώτη επίσκεψή του στην ελληνική παραγωγική μονάδα Skag – Θ. Κ. Σκαγιάς ΑΒΕΕ και μέλος του Δ.Σ. της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο Κρυονέρι Αττικής, δίνοντας μήνυμα στήριξης στις ελληνικές παραγωγικές μονάδες.

Κατά την επίσκεψή του στη Skag, ηγετική εταιρία στην παραγωγή των τετραδίων Διεθνές Super και κλασέρ γραφείου Skag, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι στηρίζει την πρωτοβουλία και όλες τις αμιγώς ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις οι οποίες παρά τις αντίξοες συνθήκες κατά τη διάρκεια της κρίσης επιλέγουν να παραμείνουν στην Ελλάδα.

Ο υπουργός χαρακτήρισε αξιέπαινη την κίνηση των εταιριών

Περισσότερα...

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ τιμήθηκε σε εκδήλωση στο Κτήμα Σκούρα

Περισσότερα...

 

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ τιμήθηκε σε εκδήλωση που παρέθεσε το μέλος της Κτήμα Σκούρα στο πλαίσιο του ετήσιου εορτασμού Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Αυγούστου στο Οινοποιείο Σκούρας στο Μαλανδρένι Αργολίδας.

Στο εντυπωσιακό κελάρι των 1.000 δρύινων βαρελιών, ανάμεσα στα αγιωργίτικα και τα άλλα κόκκινα κρασιά, έγινε το καλωσόρισμα από τον Γιώργο Σκούρα και η παρουσίαση της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Άγι Πιστιόλα, ο οποίος έκανε λόγο για το έργο της κοινότητας. Η άψογα οργανωμένη βραδιά στον βαρελώνα του Κτήματος Σκούρα συνεχίστηκε με μια λυρική ερμηνεία της σοπράνο Ειρήνης Τζαμτζή με συνοδεία στο πιάνο από τον Κώστα Γιαξόγλου, την οποία απόλαυσαν εκτός από το πλήθος

Περισσότερα...

Συνάντηση της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με τον υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη

Περισσότερα...

Εποικοδομητική συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και συμβούλους του πραγματοποίησαν μέλη του Δ.Σ. της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 με στόχο την παρουσίαση των θέσεων και των προτάσεών τους για θεσμικά θέματα.

Στο πλαίσιο των τακτικών επαφών αλλά και του γόνιμου διαλόγου που επιδιώκει η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με την Πολιτεία διεξήχθη ουσιαστική συζήτηση με τον κ. υπουργό, στην οποία παρουσιάστηκαν οι δράσεις, οι αξίες και οι συνέργειες των μελών που απαρτίζουν την κοινότητα.

Κατά τη συνάντηση ο πρόεδρος του Δ.Σ. Άγις Πιστιόλας, ο αντιπρόεδρος Μιχάλης Τσαούτος, ο ταμίας Αριστείδης Ευσταθίου, τα μέλη Νίκος Χήτος και Πόπη

Περισσότερα...

Εννέα μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ξεχώρισαν στον καταξιωμένο θεσμό επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2019  

Περισσότερα...

Εννέα εταιρίες-μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ διακρίθηκαν στον καταξιωμένο θεσμό επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2019 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουλίου στο Grande Bretagne Hotel Athens παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες ξεχώρισαν η ΕΖΑ, η Endless-Ευρωχαρτική, η Cretan Mill και η ΧΗΤΟΣ - φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, ενώ διακρίσεις κατέκτησαν η ΕΨΑ, η ποτοποιία Βαρβαγιάννη, η Λουξ, η ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης και η Δ. Κορωνάκης. Οι εταιρίες-μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, όπως και οι υπόλοιπες εταιρίες που βραβεύτηκαν, κατέδειξαν τις σημαντικές προοπτικές και δυνατότητες της ελληνικής επιχειρηματικότητας ατενίζοντας με

Περισσότερα...

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καλωσορίζει την εταιρία ΖΑΒΑΛΟΣ - CARTONTEC στα μέλη της

Περισσότερα...

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται στα μέλη της την εταιρία ΖΑΒΑΛΟΣ - CARTONTEC A.E. ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική της και συμβάλλοντας αφενός στην προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και αφετέρου στην ανάδειξη του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.

Ειδικότερα, η εταιρία ΖΑΒΑΛΟΣ - CARTONTEC Α.Ε ιδρύθηκε το 1991, έχοντας ως αρχική της δραστηριότητα την κατασκευή παρελκόμενων χαρτοκιβωτίων, διαχωριστικά φιαλών (κυψέλες) και διαχωριστικά παλετών. Το 1992 στράφηκε στην κατασκευή χαρτοκιβωτίων εγκαθιστώντας το πρώτο casemaker (μηχανή κατασκευής χαρτοκιβωτίων) και έναν χρόνο αργότερα μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Μόδεστου Λάρισας, οι οποίες σήμερα καλύπτουν έκταση

Περισσότερα...

Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται στα μέλη της την εταιρία Μύλοι Θράκης

Περισσότερα...

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καλωσορίζει την εταιρία  Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος Α.Ε., που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της Θράκης και κατατάσσεται μεταξύ των πρώτων σε μέγεθος αλευροβιομηχανιών της Ελλάδας, ενστερνιζόμενη τον κοινό στόχο της ανάδειξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας ως της μόνης βιώσιμης και αξιόπιστης λύσης για την ανασυγκρότηση της εθνικής οικονομίας.

Στη δεκαετία του 1920, ο Γεώργιος Ουζουνόπουλος, εμποροβιομήχανος, από τα φημισμένα για τους αλευρόμυλούς τους, Μάλγαρα της Ανατολικής Θράκης, εγκαθίσταται στις Φέρρες της Δυτικής Θράκης, όπου θεμελιώνει τον πιο σύγχρονο μύλο της περιοχής, τον αλευρόμυλο «Γ. Ουζουνόπουλου & ΣΙΑ». Το 1977 ιδρύεται η εταιρία «Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ επιβεβαιώνει τη σταθερή αριθμητική της επέκταση: Στα μέλη της οι Μύλοι Δάκου
  2. Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται την εταιρία Τρικαλινός
  3. Νέο μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ το Τυροκομείο Καρακάνας
  4. Δίπλα στους μαθητές η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με ομιλίες στο Σχολείο Κωστέα-Γείτονα και στο 1ο Γυμνάσιο Γέρακα
  5. Υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας η 6η ολομέλεια της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ
  6. Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών
  7. Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καλωσορίζει το νέο μέλος, τα Τυροκομικά Θυμέλης με έδρα τη Μυτιλήνη
  8. Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Περτούλι Τρικάλων
  9. Συνέργεια μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Κοινή προμήθεια του ηλεκτρικού τους ρεύματος από την Elpedison
  10. Στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και η εταιρία Δίρφυς

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.