Made in Greece

Η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καλωσορίζει την εταιρία ΑΦΟΙ Δ. ΚΟΡΟΝΤΖΗ

Περισσότερα...

 

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ διευρύνει την αριθμητική της βάση υποδεχόμενη στα Μέλη της την εταιρία ΑΦΟΙ Δ. ΚΟΡΟΝΤΖΗ, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της Συσκευασίας και Εξαγωγής Κορινθιακής Σταφίδας. 

Το νέο Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μακρά ιστορία στον κλάδο ενός παραδοσιακού προϊόντος, της Κορινθιακής σταφίδας. Λειτουργεί πριν από το 1890 και συγκαταλέγεται στις αρχαιότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Η εταιρία ξεκίνησε τη διαδρομή της στην Αμαλιάδα Ηλείας από τους ιδρυτές της Ιωάννη και Χαρίλαο Κοροντζή και το 1979 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητη έκταση 50 στρεμμάτων στη Μαραθιά Αμαλιάδας, καλύπτοντας επιφάνεια 4.000 τετραγωνικών μέτρων στεγασμένων κτηρίων. Με τα χρόνια

Περισσότερα...

Agrino: Κάθε λανσάρισμα και ένα Βραβείο Σχεδιασμού Συσκευασίας

Περισσότερα...

 

Και οι 5 προϊοντικές σειρές που λάνσαρε η Agrino από το 2019 μέχρι σήμερα κέρδισαν βραβείο στο διαγωνισμό Packaging Awards.

Στη φετινή διοργάνωση των Packaging Awards η εταιρία κατέκτησε το Gold Award για τα Agrino Quick Deli, μια σειρά θρεπτικών έτοιμων γευμάτων, στην κατηγορία Graphic Design Innovation” και το Silver Award για τα Agrino Greek Gourmet, μια σειρά ημιέτοιμων γευμάτων με ρύζι και μοναδικά ελληνικά συστατικά,  στην κατηγορία Marketing in a New International Market”.

Το 2019 κέρδισε το πρώτο της βραβείο με το Gold Award στην κατηγορία “Food” για το συνολικό branding και τον σχεδιασμό των συσκευασιών της σειράς Ρυζογκοφρετών Agrino.

Περισσότερα...

Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Με συμμετοχή 900 εταιρικών εθελοντών πραγματοποιήθηκε η Πανελλαδική Περιβαλλοντική δράση

Περισσότερα...

 

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, 21 εταιρίες-Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με περισσότερους από 900 εταιρικούς εθελοντές, τις οικογένειες και τους φίλους τους έδρασαν ταυτόχρονα σε 14 σημεία πανελλαδικά, πραγματοποιώντας μια από τις μεγαλύτερες εταιρικές περιβαλλοντικές δράσεις, για δεύτερη φορά, μετά τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ειδικότερα, η 2η Πανελλαδική Περιβαλλοντική δράση της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ προγραμματίστηκε στην παραπάνω ημερομηνία αφενός λόγω της καθιέρωσης του 3ου Σαββάτου του Σεπτεμβρίου ως «Παγκόσμια ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού των Ακτών, Ποταμών και Δασών», και αφετέρου με την αφορμή των καταστροφών που υπέστη η χώρα μας από το καλοκαίρι και ύστερα. Οι εταιρίες-Μέλη που συμμετείχαν ήταν οι

Περισσότερα...

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ κοντά στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Περισσότερα...

 

Από την πρώτη ημέρα των καταστροφικών πλημμυρών η πρωτοβουλία ΑΜΚΕ ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ προχώρησε σε επικοινωνία με τους αρμόδιους Δήμους και τις τοπικές αρχές ώστε έγκαιρα και συντονισμένα να βρεθεί αλληλέγγυα στους κατοίκους της Θεσσαλίας. Καθώς ο καταστατικός και πρωταρχικός στόχος της Πρωτοβουλίας είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, τα Μέλη στάθηκαν στο πλευρό των συμπολιτών μας.

Ειδικότερα, η Agrino έχει παραδώσει στους Δήμους Παλαμά, Φαρκαδόνας και Λαρίσης και μέσω του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής 3.600 κιλά ρύζι Νυχάκι που ισοδυναμούν με 36.000 μερίδες, 2.500 πακέτα ρυζογκοφρέτες και 2.200 τεμάχια έτοιμα γεύματα – ριζότο. Η Λουξ έχει συνδράμει με την αποστολή περισσότερων από 20.000 φιαλών νερού

Περισσότερα...

Η SICAP ανέλαβε την πλήρη αποκατάσταση του Δασικού Χωριού Παπάδων στη Β. Εύβοια

Περισσότερα...

 

Η εταιρία SICAP, μέλος του Ομίλου SABO, ανέλαβε την πλήρη αποκατάσταση του Δασικού Χωριού Παπάδων στη Βόρεια Εύβοια, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα, παρουσία της Ματίνας Κοίλιαρη, CEO της SICAP, του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρου Σκυλακάκη, καθώς και σημαντικών παραγόντων από τη Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος.

Μετά την καταστροφική πυρκαγιά του 2021, το Δασικό Χωριό Παπάδων στη Βόρεια Εύβοια απέκτησε νέα πνοή, χάρη στην πλήρη αποκατάσταση της πράσινης έκτασης, καθώς η εταιρία ολοκλήρωσε με επιτυχία μια σειρά ενεργειών. Συγκεκριμένα, ανέλαβε την κατεδάφιση του υπογείου κτιρίου του εστιατορίου και την εκ νέου κατασκευή του, σύμφωνα με την παλιά χωροθέτηση, την πλήρη κατασκευή του ξύλινου

Περισσότερα...

«Το ‘ψαξες;»: ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και σούπερ μάρκετ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ συνεργάζονται ξανά

Περισσότερα...

 

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με σκοπό την προώθηση του σήματός της στο καταναλωτικό κοινό της Κρήτης, συνεργάζεται με τα σούπερ μάρκετ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 20 Ιουνίου 2023.

Με κεντρικό μήνυμα της ενέργειας το «Το ‘ψαξες;», οι καταναλωτές της μεγαλονήσου, στο Ηράκλειο, στα Χανιά, στο Ρέθυμνο, στον Άγιο Νικόλαο, στην Ιεράπετρα και στη Σητεία έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια των αγορών τους να αναζητήσουν το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» στις συσκευασίες των προϊόντων των εταιριών-Μελών, αλλά και να ενημερωθούν για την εμπορική προσφορά σε επιλεγμένα προϊόντα καθώς και για την κοινότητα. Στην ενέργεια συμμετέχουν οι: Agrino, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, KYKNOS, Βιολάντα

Περισσότερα...