Made in Greece

Νέο μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ το Τυροκομείο Καρακάνας

Περισσότερα...


Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται το Τυροκομείο Καρακάνας στα μέλη της, επιβεβαιώνοντας τη συστηματική αριθμητική επέκτασή της και ενισχύοντας παράλληλα το έργο της ανάδειξης του σύγχρονου  ελληνικού παραγωγικού και επιχειρηματικού  πολιτισμού ως του μόνου βιώσιμου σχήματος ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας.

Ειδικότερα, το  Τυροκομείο Καρακάνας, αποτελώντας τρίτης γενιάς οικογενειακή επιχείρηση, διαγράφει σημαντική παρουσία στον κλάδο της ελληνικής τυροκομίας από το 1970, όταν ξεκίνησε τη διαδρομή της από το Στεφανοβίκειο Μαγνησίας με τη δημιουργία της παραγωγικής βάσης της από τον ιδρυτή της Νικόλαο Καρακάνα, περνώντας από την οικογενειακή κτηνοτροφική εκμετάλλευση με έδρα και τόπο καταγωγής τη Βλάστη του νομού

Περισσότερα...

Δίπλα στους μαθητές η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με ομιλίες στο Σχολείο Κωστέα-Γείτονα και στο 1ο Γυμνάσιο Γέρακα

Περισσότερα...

                        

Εκπροσωπώντας την Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ο πρόεδρός της Άγις Πιστιόλας και η υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων Άννη Καραγκιουλέ πραγματοποίησαν ομιλίες στο Σχολείο Κωστέα-Γείτονα και το 1ο Γυμνάσιο Γέρακα αντίστοιχα με στόχο την εξοικείωση των μαθητών με υγιή ελληνικά επιχειρηματικά μοντέλα ώστε να λάβουν τα κατάλληλα ερεθίσματα που θα τους επιτρέψουν την ομαλή ένταξή τους στον επαγγελματικό στίβο.

Ειδικότερα, ο Άγις Πιστιόλας εστίασε την ομιλία του στο όραμα και στις αξίες που πρεσβεύει η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, καθώς και στη σημασία των προϊόντων υψηλής ποιότητας και

Περισσότερα...

Υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας η 6η ολομέλεια της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Περισσότερα...

 

Υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλοπούλου, την ευγενική χορηγία των τεσσάρων συστημικών τραπεζών της Ελλάδας, και συγκεκριμένα της Εθνικής Τράπεζας, της Alpha Bank, της Eurobank και της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς και την υποστήριξη των ΕΒΕΑ και ΕΒΕΠ, πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα η 6η ολομέλεια της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης στην Αθήνα.

Με τη δυναμική της πρωτοβουλίας να ενισχύεται συστηματικά μέσω της σύμπραξης ολοένα και περισσότερων εταιριών για την ανάδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, η ατζέντα της 6ης ολομέλειας στηρίχθηκε στη συζήτηση για την κοινή κατεύθυνση και τις

Περισσότερα...

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών

Περισσότερα...

Εκπροσωπώντας την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων Άννη Καραγκιουλέ πραγματοποίησε ομιλία στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 με στόχο την επαφή των μαθητών με εξωστρεφείς επιχειρήσεις ελληνικής ιδιοκτησίας, που αποσκοπούν στην προώθηση του επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, στο πλαίσιο πρωτοβουλιών του σχολείου για την εξοικείωση των νέων με τον επαγγελματικό στίβο, τον κόσμο των επιχειρήσεων και την παραγωγική / επιχειρηματική διαδικασία.  

Ειδικότερα, η Άννη Καραγκιουλέ εστίασε την ομιλία της στις επιχειρήσεις της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, που επιμένουν να διατηρούν στην Ελλάδα

Περισσότερα...

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καλωσορίζει το νέο μέλος, τα Τυροκομικά Θυμέλης με έδρα τη Μυτιλήνη

Περισσότερα...

Το τυροκομείο Ε. Θυμέλης αποτελεί το 51ο επίσημο μέλος και την πρώτη σε αυτή την κατηγορία εταιρία που εντάχθηκε στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική της ένωσης και συμβάλλοντας στην προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Ταυτοχρόνως η ένταξη της εταιρίας, που μετρά 75 χρόνια ιστορίας, αναδεικνύει τη σημαντικότητα της σύμπραξης εγχώριων επιχειρήσεων με κοινό στόχο τα πρωτότυπα ελληνικά προϊόντα, καθώς και την τήρηση της ελληνικότητας της έδρας, της παραγωγής και της ιδιοκτησίας τους.

Με έδρα το χωριό Άντισσα της Λέσβου η τυροκομική εταιρία  Ε. Θυμέλης, που ιδρύθηκε το 1944, ξεκίνησε από μια πρωτοβουλία του Ευριπίδη Θυμέλη σε συνεργασία με τους

Περισσότερα...

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Περτούλι Τρικάλων

Περισσότερα...

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, στο πλαίσιο της πανελλαδικής εμβέλειάς της, πραγματοποίησε διήμερη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της στο Περτούλι Τρικάλων 1-3 Φεβρουαρίου 2019 με αφετηρία το Αρχοντικό Χατζηγάκη, γιορτάζοντας παρουσία μελών και εκπροσώπων της την αρχή του νέου εποικοδομητικού και παραγωγικού έτους της.

Η πρώτη μέρα ξεκίνησε με ξενάγηση στην ιερά μονή Αγίου Στεφάνου Μετεώρων και στη συνέχεια  τα μέλη, οι οικογένειές τους και οι εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας επισκέφθηκαν την τοπική μπισκοτοβιομηχανία «Βιολάντα», που αποτελεί μέλος της πρωτοβουλίας.

Ο κ. Κώστας Τζιωρτζιώτης, διευθύνων σύμβουλος της «Βιολάντα», ήταν ο οικοδεσπότης στο γεύμα που

Περισσότερα...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.