Παρθένο ελαιόλαδο στα εστιατόρια
- Πληροφοριακά Στοιχεία
- Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 12:37
Τέλος στα ανοιχτά ανώνυμα ελαιόλαδα –τα αμφιβόλου περιεχομένου «λαδόξιδα»– στα εστιατόρια βάζει οριστικά ο γενικός γραμματέας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή κ. Π. Σταμπουλίδης με τις αλλαγές στην υπάρχουσα σχετική απόφαση, τις οποίες εξήγγειλε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Το ελαιόλαδο στην εστίαση», που συνδιοργάνωσε η Επιστημονική Εταιρεία Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας – 4Ε και το Chefs Club στη Horeca στις 9/2/20.
Ο κ. Σταμπουλίδης, μιλώντας από το βήμα του Gastronomy Forum, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9/2 στο πλαίσιο της Horeca, επιβεβαίωσε