Μικρά και μεγάλα αγρονέα
- Πληροφοριακά Στοιχεία
- Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 09:50
Κρασί, τυρί: Τα σκληρά πικάντικα τυριά ταιριάζουν με ημίγλυκα κόκκινα ξηρά, πόρτο, σέρι ή ροζέ κρασιά. Ξηρά ή ημίγλυκα, άσπρα ή ροζέ συνοδεύουν καλύτερα τα μαλακά τυριά. Τα μπλε τυριά ταιριάζουν καλύτερα με πόρτο ή ξηρό σέρι. Καπνιστά τυριά ταιριάζουν καλύτερα με κόκκινο ή άσπρο ξηρό κρασί. Τυριά τύπου μπρι και καμαμπέρ ταιριάζουν με αφρώδη κρασιά. Η μοτσαρέλα ταιριάζει με ημίγλυκα άσπρα ή ροζέ κρασιά. Δεν σερβίρουμε ποτέ το τυρί παγωμένο, γιατί χάνει τις γευστικές του ιδιότητες. Αφήστε το για καμιά ώρα εκτός ψυγείου (sintayes.gr, 3/2/2018).
CO2: Το πρόγραμμα «Αγροκτήματα με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα, αποβλήτων και νερού. Κατευθυντήριες οδηγίες για στρατηγικές αειφόρου