Κοινωνία

Αυτοκίνητο: Οι αλλαγές στο αυτοκίνητο τον χειμώνα που μπορούν να επηρεάσουν τη σωστή λειτουργία του

Περισσότερα...

Όταν o καιρός είναι κρύος, έχει χιόνι, χιονόνερο ή πάγο, βρέχει και έχει χαμηλές θερμοκρασίες, η οδήγηση θα πρέπει να γίνεται με πολύ μεγάλη προσοχή. Ο χειμωνιάτικος καιρός μπορεί να προκαλέσει εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες οδήγησης και φυσικά να αποτελέσει αιτία σοβαρών ατυχημάτων.

Τις κρύες ημέρες του χειμώνα μπορούν να σημειωθούν αλλαγές στο αυτοκίνητο που θα πρέπει ο οδηγός να εντοπίσει άμεσα και να τις αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Όσο η εξωτερική θερμοκρασία πέφτει, τόσο μειώνεται η πίεση των ελαστικών. Ο οδηγός θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι κάθε ελαστικό έχει τη σωστή πίεση που ορίζει ο κατασκευαστής και η οποία αναφέρεται στο εγχειρίδιο του οχήματος. Το ελαστικό

Περισσότερα...

ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition | 10 χρόνια συνέπειας στα premium ελληνικά προϊόντα

Περισσότερα...

 

Η έκθεση, η οποία έχει γίνει συνώνυμο της προώθησης premium ελληνικών προϊόντων, γιορτάζει –με μια επετειακή διοργάνωση– τα δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας της.

Μέσα σε μόλις δέκα χρόνια, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ έχει αναδειχτεί ως απαραίτητο σημείο συνάντησης Ελλήνων και ξένων decision-makers του κλάδου τροφίμων και ποτών παρουσιάζοντας τα premium προϊόντα της ελληνικής παραγωγής.

Παραμένοντας πιστή στις αξίες της για την ποιοτική ανάδειξη των εγχώριων προϊόντων μέσα από καινοτόμες προτάσεις και πλούσιες γαστρονομικές εκδηλώσεις, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition υποδέχεται από το Σάββατο 3 έως και τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 πάνω από 400 παραγωγούς premium προϊόντων, οι οποίοι συμμετέχουν αποκλειστικά στην έκθεση, καθώς και

Περισσότερα...

Χειμερινές διακοπές με voucher κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ

Περισσότερα...

 

Οι κάτοχοι επιταγών (voucher) κοινωνικού τουρισμού μπορούν να πραγματοποιήσουν χειμερινές διακοπές σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων της ΔΥΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι οι διακοπές με το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2023-24 μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 30 Ιουνίου 2024. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα ενισχυμένο και ελκυστικό, τόσο για τους δικαιούχους όσο και για τους παρόχους, καθώς χαρακτηρίζεται από μειωμένη έως μηδενική ιδιωτική συμμετοχή για τους δικαιούχους στο κόστος της διανυκτέρευσης στα τουριστικά καταλύματα και αυξημένες τιμές επιδότησης στους παρόχους.

Οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν

Περισσότερα...

STOP στον δράστη που έχεις μέσα σου!

Περισσότερα...

 

Είναι αυτή η μικρή φωνούλα που όμως είναι τόσο δυνατή, τόσο παρεμβατική. Είναι αυτή η πλευρά σου που δεν μπορείς να ελέγξεις. Είναι αυτός ο «δράστης» που έχεις μέσα σου που σε ωθεί σε πράξεις βίαιες, που σε καταπιέζει, που σε κάνει να σου κάνεις όσα σιχαίνεσαι να σου κάνουν.

Ο δράστης σου είναι αυτός που…

  • Σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι εντελώς άχρηστη και χαμένη. Ε, και αφού το νιώθεις, θεωρείς ότι αυτή είναι η πραγματικότητα.
  • Δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις ποτέ. Η χαλάρωση, η ξεκούραση είναι πολυτέλειες ή ακόμα χειρότερα είναι ενδείξεις ανικανότητας και ανυπαρξίας.
  • Στο τέλος της μέρας σε κάνει να πεις ότι φυσικά και θα

Περισσότερα...

Έρχεται το 25ο InfoCom World - Diginvest in Greece: New Horizons!

Περισσότερα...

 

Με κεντρικό μήνυμα «Diginvest in Greece: New Horizons!», το Infocom World 2023 έρχεται στις 14 Δεκεμβρίου στο Divani Caravel, με την υπογραφή και την αξιοπιστία της Smartpress, για να φέρει στο προσκήνιο την πρόοδο και την καινοτομία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και ευρύτερα της τεχνολογίας.

Φέτος, στο συνέδριο θα συναντηθούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, καθώς συμπληρώνονται 30 χρόνια της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα αλλά και 25 χρόνια του συνεδρίου InfoCom World! Επιπλέον, το συνέδριο θα είναι αφιερωμένο και στην τεχνητή νοημοσύνη για να αναδείξει τις σημαντικότερες πτυχές, την αξία των

Περισσότερα...

Συρέλια Σύμβουλοι Επιχειρήσεων (Ελλάς) ΑΕ

Περισσότερα...

 

Η εταιρία Συρέλια Σύμβουλοι Επιχειρήσεων (Ελλάς) ΑΕ / Seerelia Outsourcing Corp. (Hellas) S.A. υλοποιεί στο ΕΒΕΑ την 23η και 24η του Νοέμβρη ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΗΜΕΡΟ σεμινάριο «εφ’ όλης της ύλης» το οποίο απευθύνεται σε υποψήφιους επιχειρηματίες. Το σεμινάριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων (ΥΠΑΝ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής & Πειραιά (ΣΒΑΠ), την ευγενική χορηγία της VODAFONE ΑΕ & της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΙΚΕ και σε συνεργασία με φορείς οι οποίοι συνδέονται άρρηκτα και δημιουργικά με την επιχειρηματικότητα (π.χ. νομική & λογιστική εταιρία, τραπεζικοί οργανισμοί, εταιρία μάρκετινγκ κ.λπ.) και οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Ιωάννη Τεάζη, διευθύνοντα συμβούλου της

Περισσότερα...