Άρθρα

JA Greece: Αυτές είναι οι 11 καλύτερες μαθητικές «start-up» της χρονιάς

Περισσότερα...

 

Οι 11 μαθητικές ομάδες θα διαγωνιστούν στις 26 Απριλίου 2024 για την πρώτη θέση και την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό JA Europe/GEN-E 2024 στην Ιταλία.

To Junior Achievement Greece ανακοινώνει τις 11 καινοτόμες μαθητικές «start-up» που ξεχώρισαν και θα διαγωνιστούν στον 19ο Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2024». Τα/οι πρωτότυπα/ες προϊόντα/υπηρεσίες που δημιούργησαν τα παιδιά-επιχειρηματίες εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή του οργανισμού, η οποία, αφού εξέτασε αναλυτικά περισσότερα από 90 business plan των μαθητικών ομάδων από όλη την Ελλάδα, επέλεξε τα/τις 11 καλύτερα/ες που θα διεκδικήσουν το πρώτο βραβείο στον εθνικό τελικό του

Περισσότερα...

ThinkBiz Academy: Η σπίθα της νεανικής επιχειρηματικότητας

Περισσότερα...

 

Το μέλλον είναι πάντα άγνωστο, αλλά τι θα λέγατε αν μπορούσατε με κάποιον τρόπο να το ανακαλύψετε;

Ο πρώτος φοιτητικός σύλλογος επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα είναι έτοιμος να συστηθεί!

Το ThinkBiz ξεκίνησε το 2011 και συνεχίζει να συνεισφέρει στο ελληνικό οικοσύστημα της νεανικής επιχειρηματικότητας αποτελώντας πηγή έμπνευσης και δημιουργίας! Με στόχο αφενός την προσωπική καλλιέργεια και ανέλιξη μέσω κατάρτισης σε soft και hard skills και αφετέρου την προσέλκυση ενδιαφέροντος για την καινοτομία στο πανεπιστήμιο, το ThinkBiz καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες να αναπτύξει το πνεύμα της επιχειρηματικότητας στους φοιτητές, αλλά και να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ πανεπιστημίου και επιχειρηματικού κόσμου.

Περισσότερα...

Η Ελληνική Αποστολή Καινοτομίας στη Βαρκελώνη με το πρόγραμμα RInnoValleys

Περισσότερα...

 

Το Envolve Entrepreneurship, η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας και το Thess INTEC εκπροσώπησαν το ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας στη διακρατική επίσκεψη του RInnoValleys στη Βαρκελώνη.

Το RInnoValleys είναι μια συνέργεια εκπροσώπων καινοτομίας από την Ελλάδα, την Ισπανία, τη Μάλτα, την Ουγγαρία, το Βέλγιο και την Ιρλανδία για να συνδεθούν οι DeepTech startups με το ευρωπαϊκό οικοσύστημα καινοτομίας.

Το RInnoValleys (https://rinnovalleys.eu) αποτελεί μια πρωτοβουλία συνεργασίας από εκπροσώπους των οικοσυστημάτων καινοτομίας της Ελλάδας, της Καταλονίας (Ισπανία), της Μάλτας, της Ουγγαρίας, του Βελγίου και της Ιρλανδίας, και οραματίζεται να μετασχηματίσει τις περιοχές αυτές σε περιφέρειες καινοτομίας, συμβάλλοντας στη

Περισσότερα...

JA Greece: Τα βραβεία της Μαθητικής Εμπορικής Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2024 στο Mediterranean Cosmos

Περισσότερα...

 

«Weseeforyou», «Stalk Jet» & «Let’s Go», οι Maθητικές Εικονικές Επιχειρήσεις 2024 που κέρδισαν τα βραβεία καινοτομίας, προώθησης προϊόντος και καλύτερο περίπτερο.  

 

 

Η Μαθητική Εμπορική Έκθεση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του παγκόσμιου προγράμματος/διαγωνισμού «Εικονική Επιχείρηση – JA  Company Program 2024» για μαθητές και μαθήτριες 15 έως και 18 ετών, το οποίο τελεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά υπό την αιγίδα της ΑΕ της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και υλοποιείται με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

H εκδήλωση ξεκίνησε στις 09:00 και ολοκληρώθηκε στις 15:00 με την απονομή 3

Περισσότερα...

Μαθητική Εμπορική Έκθεση Αθήνας - Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Περισσότερα...

 

Τhe Mall Athens – Από τις 09:00 έως τις 15:00

JA Greece: Μαθητικές Εμπορικές Εκθέσεις 2024 στο The Mall Athens στο Μαρούσι και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη

1.700 έφηβοι «επιχειρηματίες» θα παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα τους και θα διαγωνιστούν στις Μαθητικές Εμπορικές Εκθέσεις 2024 του Junior Achievement Greece.

Για 19η χρονιά ο μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός επιχειρηματικότητας Junior Achievement Greece διοργανώνει τις δύο εμβληματικές Μαθητικές Εμπορικές Εκθέσεις για τους έφηβους «επιχειρηματίες» που κατάφεραν μέσα σε λίγους μήνες να καινοτομήσουν, να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν τη δική τους μαθητική «start-up». 1.700 παιδιά από όλη την Ελλάδα θα έχουν δικά τους περίπτερα στα εμπορικά κέντρα

Περισσότερα...

Ονειρικόν: Η νέα ελληνική εταιρία που δίνει έμφαση στη μυθοπλασία και τη φαντασία

Περισσότερα...

 

Μία επιχείρηση που αφιερώνεται στην ψυχαγωγία μέσω προϊόντων μυθοπλασίας και φαντασίας, ιδρύθηκε με την υποστήριξη του Προγράμματος Επιχειρηματικότητας STARTAB. Το Ονειρικόν επικεντρώνεται στη δημιουργία πραγματικής μυθοπλασίας που ταξιδεύει το κοινό σε μοναδικούς φανταστικούς τόπους.

Το Ονειρικόν, με στόχο τη διεθνή αγορά, δίνει έμφαση σε προϊόντα που αναπτύσσουν συναρπαστικές ιστορίες μυθοπλασίας. Βιβλία, παιχνίδια, graphic novels και άλλα εκτυλίσσονται σε έναν φανταστικό κόσμο που διακρίνεται για τον αληθοφανή και πειστικό τρόπο που έχει δημιουργηθεί.

Η επιχείρηση προσφέρει στο κοινό την ευκαιρία να ταξιδέψει, να επισκεφτεί και να εξερευνήσει αυτόν τον μαγικό κόσμο

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Ανοιχτές παραμένουν οι αιτήσεις για τον μαθητικό διαγωνισμό αειφόρου επιχειρηματικότητας του Envolve Entrepreneurship
  2. Πράξη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από τη Seerelia Outsourcing Corporation Hellas SA
  3. Ένας μήνας έμεινε για τη συμμετοχή στο Μαθητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας του Envolve
  4. Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Γυμναστική Ακαδημία και έξυπνες εξειδικεύσεις
  5. Άνοιξαν οι αιτήσεις για τον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας Νέων με Προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη από το Envolve Entrepreneurship
  6. Μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Τι θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη στη χάραξη της στρατηγικής τους
  7. 3ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Νέων με Προσανατολισμό στην Αειφόρο Ανάπτυξη
  8. Πρόγραμμα Startab: Διαμορφώνει επιχειρηματική κουλτούρα στους νέους
  9. Διαγωνισμός Καινοτομίας για τη Βιομηχανία των Ορυκτών Πρώτων Υλών
  10. Δύο εβδομάδες ακόμη για να υποβάλεις την πρότασή σου στον 13ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας