Άρθρα

Συναντιόμαστε Ξανά!: το νέο μήνυμα του 100% Hotel Show

Περισσότερα...

Το 100% Hotel Show ανακοινώνει επίσημα την διεξαγωγή του, τον ερχόμενο Νοέμβριο, παρουσιάζοντας έναν νέο τρόπο διοργάνωσης εκθέσεων με περισσότερη ασφάλεια, αλλά και με έμφαση στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της ξενοδοχειακής αγοράς.

Το 100% Hotel Show, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα19-22 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, ανακοινώνει το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας του: «Συναντιόμαστε Ξανά!». H Premium έκθεση για ξενοδόχους και villa owners, μελετώντας και τις εξελίξεις στην παγκόσμια τουριστική αγορά,αναδιαμορφώνει το εκθεσιακό της μοντέλο και επικεντρώνεται στην μετά Covid-19 εποχή, φέρνοντας στο προσκήνιο νέες λύσεις και trends αναφορικά με το housekeeping, το design και τα online κανάλια διανομής.

Περισσότερα...

8th 100% Hotel Design Awards 2021: Παράταση για την Υποβολή Συμμετοχής

Περισσότερα...

Ο κορυφαίος διαγωνισμός ξενοδοχειακού Design, τα 100% Hotel Design Awards του 100% Hotel Show, επιστρέφει δυναμικά για ακόμη μία χρονιά με ιδιαίτερα εντυπωσιακές συμμετοχές.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα 100% Hotel Design Awards που κάθε χρόνο διοργανώνονται από το 100% Hotel Show, σε συνεργασία με μία επίλεκτη κάθε φορά κριτική επιτροπή, έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.
Ο διαγωνισμός κάθε χρόνο αυξάνει θεαματικά τη δυναμική του και το ίδιο αναμένεται να γίνει και φέτος, ενώ για άλλη μια χρονιά η διοργάνωση στοχεύει στο να αναδείξει μερικά από τα σημαντικότερα ξενοδοχειακά έργα.

Λόγω του έντονου ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα 100% Hotel Design Awards 2021 και κατόπιν των σχετικών

Περισσότερα...

Falling Walls Lab: Παράταση συμμετοχών για τον διεθνή διαγωνισμό καινοτομίας

Περισσότερα...

Εσύ ποιο τεύχος θα «γκρεμίσεις» με την ιδέα σου;

Είσαι νέος επιστήμονας, ερευνητής ή επιχειρηματίας και άνω των 18 ετών; Σπουδάζεις ή έχεις ολοκληρώσει πρόσφατ­α τις σπουδές σου; Έχεις μια καινοτόμο ιδέα, ικανή να «γκρεμίσει τείχη»; Θέλεις να την παρουσιάσεις σε μια επιτροπή και να διεκδικήσεις τη συμμετοχή σου σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό καινοτομίας;

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός SciCo σε συνεργασία με το ερευνητικό κέντρο ΑΘΗΝΑ διοργανώνουν στην Ελλάδα το Falling Walls Lab Greece και καλούν ταλαντούχους φοιτητές, ερευνητές αλλά και επαγγελματίες που βρίσκονται στα πρώτα βήματα της καριέρας τους, να παρουσιάσουν τις καινοτόμες ιδέες τους μέσα σε 3 λεπτά! 

Ακόμη το σκέφτεσαι

Περισσότερα...

To Women Do Business διοργανώνει ανοιχτή διαδικτυακή ομιλία με τις κ. Μαρία Συρεγγέλα, υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, και Γιάννα Χορμόβα, γενική γραμματέα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής Ισότητας

Περισσότερα...

Πέμπτη,1 Ιουλίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα ξεχωριστό live με δύο σημαντικές προσωπικότητες που διακρίνονται για τη δράση τους, τις κ. Μαρία Συρεγγέλα, υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, και Γιάννα Χορμόβα, γενική γραμματέα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής Ισότητας των Φύλων, τις οποίες θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε.

Προερχόμενες από τον χώρο της πολιτικής και της ηγεσίας και έχοντας χαράξει τη δική τους ιδιαίτερη πορεία η καθεμιά, θα συζητήσουν για μια σειρά από επίκαιρα ζητήματα, όπως η προαγωγή της ισότητας των φύλων, η γυναικεία επιχειρηματικότητα και η θέση της γυναίκας στη σημερινή κοινωνία.

Στη συζήτηση θα συμμετάσχει και η κ. Γεωργία Κ

Περισσότερα...

Ποιες επιχειρήσεις εντάσσονται στις αναστολές Ιουλίου, αναλυτικά οι ΚΑΔ

Περισσότερα...

 

Οι επιχειρήσεις που προσέλαβαν εργαζομένους μέχρι τις 31/3 μπορούν να θέτουν σε αναστολή συμβάσεις εργασίας τους και για τον Ιούλιο. Διαβάστε αναλυτικά όσα πρέπει να γνωρίζετε και δείτε τους ΚΑΔ.

Το μέτρο για τις αναστολές συμβάσεων εργασίας συνεχίζεται και τον Ιούλιο.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, για τον Ιούλιο μπορούν οι επιχειρήσεις να θέτουν σε αναστολή συμβάσεις εργασίας των εργαζομένων τους τους οποίους είχαν προσλάβει έως και τις 31 Μαρτίου του 2021.

Μάλιστα, για να υπαχθούν στο μέτρο, ισχύουν τα παρακάτω αναφορικά με τα κριτήρια επιλεξιμότητας:

  1. Οι

Περισσότερα...

«Η πορεία μιας ιδέας που γίνεται προϊόν» με τον Αλέξανδρο Διδασκάλου στο evenTIZ Live Story της ΑΖΚ

Περισσότερα...

 

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 στις 17:00

Η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε. πραγματοποιεί  την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 στις 17:00  το 9ο κατά σειρά διαδικτυακό evenTIZ Live Story με θέμα «Η πορεία μιας ιδέας που γίνεται προϊόν» με τον Αλέξανδρο Διδασκάλου, γενικό διευθυντή της  Ingenno Design Berlin.

Τι θα ακούσετε:

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει σχετικά με τη διαδικασία εξέλιξης μιας αρχικής ιδέας σε έξυπνο προϊόν, περνώντας από διάφορα στάδια. Ο κ. Διδασκάλου θα αναφερθεί σε σημαντικούς σταθμούς αυτής της διαδρομής και σε κρίσιμα σχετικά θέματα.

Γνωρίστε τον ομιλητή:

Ο κ. Αλέξανδρος

Περισσότερα...