Μαθητές από το Λύκειο Θουρίας αξιοποιούν υπολείμματα καφέ και προστατεύουν το περιβάλλον
- Πληροφοριακά Στοιχεία
- Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 12:03
Οι barista στην περιοχή της Καλαμάτας κάθε φορά που ετοιμάζουν εσπρέσο και καπουτσίνο για τους πελάτες τους, δεν πετούν το κατακάθι του καφέ που μένει στη μηχανή παραγωγής, αλλά το συλλέγουν σε έναν ειδικό κάδο. Όταν αυτός γεμίσει, ειδοποιούν μέσω εφαρμογής την εταιρεία Granel, ώστε ένα μέλος της να περάσει να παραλάβει την ποσότητα, η οποία μετά από επεξεργασία, θα γίνει ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό αντικείμενο.