Άρθρα

Ποια είναι τα οφέλη του οργανισμού που σχετίζονται με το ξεκίνημα ενός διατροφικού προγράμματος;

Περισσότερα...

 

Υπάρχει μία γενική αναβάθμιση όλων σχεδόν των συστημάτων του οργανισμού όταν το άτομο ξεκινάει διατροφή:

- Νεανικό και λαμπερό δέρμα.

- Εξαφάνιση πονοκεφάλων ημικρανιών και χρόνιας κόπωσης.

- Ορμονική ισορροπία και ειδικά στις γυναίκες παρουσιάζεται ρύθμιση της περιόδου.

- Ρύθμιση των γυναικολογικών προβλημάτων.

- Αύξηση της ερωτικής διάθεσης.

- Καλύτερη απόδοση για εκείνους που αθλούνται.

- Ανεβασμένη ψυχολογία.

- Ρύθμιση του θυρεοειδούς αδένα.

- Ηπατική αποτοξίνωση.

- Ρύθμιση της χοληστερίνης.

- Υγιέστερη

Περισσότερα...

Επαγγελματικός προσανατολισμός | Σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες και εξειδικεύσεις

Περισσότερα...

 

Ο κλάδος των Πολιτικών Επιστημών είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους υποψηφίους της θεωρητικής κατεύθυνσης και, συχνά, οι αντίστοιχες σχολές αποτελούν την αμέσως επόμενη επιλογή όσων στοχεύουν στη Νομική. Αυτό εύκολα μπορεί να εξηγηθεί, αν δει κανείς το πρόγραμμα σπουδών από το οποίο  εύκολα διαπιστώνει την ευρεία και πολύπλευρη γνώση που παρέχουν στους φοιτητές τους.  Οι απόφοιτοι των σχολών έχουν τη δυνατότητα να εξετάσουν τις σχέσεις εξουσίας που αναπτύσσονται μέσα σε μια κοινωνία, να αναλύσουν τα πολιτικά, πολιτειακά και διεθνή φαινόμενα, αλλά και να ερμηνεύσουν τα αποτελέσματα των διαφόρων πολιτικών εξελίξεων.

Τα τμήματα Πολιτικών Επιστημών στην χώρα μας είναι έξι και

Περισσότερα...

Εισαγωγή μαθητών στα εκκλησιαστικά σχολεία

Περισσότερα...

 

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατά την Συνεδρία Αυτής της 6ης Μαρτίου 2023 αποφάσισε να αποστείλει προς την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος την υπ' αριθ. 25345/Θ2/6-3-2023 Εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα: «Εισαγωγή Μαθητών/τριών στα Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, από το σχολικό έτος 2023-2024 και εφεξής». Επίσης απέστειλε και την υπ' αριθ. 22010/Δ6 Υπουργική Απόφαση με θέμα: «Ρύθμιση θεμάτων σχετικά με την εισαγωγή μαθητών σε Πρότυπα σχολεία, Πειραματικά Σχολεία και Εκκλησιαστικά Σχολεία», διά της οποίας αναβαθμίζονται ουσιαστικά τα Εκκλησιαστικά Γυμνάσια και Λύκεια σε Πρότυπα Σχολεία.

Περισσότερα...

Ι.Ε.Κ.: 3 ειδικότητες με επαγγελματικά δικαιώματα

Περισσότερα...

 

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις για πολλούς αποτελούν μονόδρομο στην επιλογή σπουδών, στην πραγματικότητα όμως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η εισαγωγή σε ένα Πανεπιστημιακό Ίδρυμα είναι μία από τις επιλογές  που μπορεί να κάνει κάποιος, για να καταρτιστεί και να εισέλθει στην αγορά εργασίας, δεν είναι όμως και η μοναδική. Ένας  εναλλακτικός δρόμος εκπαίδευσης είναι τα δημόσια και ιδιωτικά Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.). Μάλιστα, χάρη στην εισαγωγή του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου χιλιάδες μαθητές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν απευθείας μηχανογραφικό για την εισαγωγή τους στα δημόσια Ι.Ε.Κ. χωρίς να είναι απαραίτητη η συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Περισσότερα...

Mexoxo|Ευκαιρίες και επαγγελματική καθοδήγηση για την γυναίκα

Περισσότερα...

 

Το όραμα του οργανισμού είναι να εκπαιδεύσει χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο, ώστε να ξεπεράσουν τα όρια και τα στερεότυπα που τους έχουν επιβληθεί από την κοινωνία.O οργανισμός ενισχύει την αυτοεκτίμησή τους, ενώ μετά την εκπαίδευσή τους παρακολουθεί την πρόοδό τους και τις οδηγεί «στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή» για να μπορέσουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. H Ελπίδα Κόκκοτα, Ιδρύτρια & CEO της Mexoxo, μιλάει στο stentoras.gr και μας συστήνει τις δράσεις του.

Πείτε μας λίγα λόγια για το πρόγραμμα «INCO

Περισσότερα...

Ο Καραγκιόζης στον αστερισμό των δεξιοτήτων

Περισσότερα...

 

«Α ρε Θεέ, δεν πιάνει μια βροχή με σκιλς, γιατί είμαι βέρι βέρι χολοσκασμένος!» (παράφραση από τον «Καραγκιόζη στο διάστημα» του Ευγένιου Σπαθάρη)

Δεν έχει και άδικο ο συμπαθέστατος λαϊκός μας ήρωας.

Ζούμε στον αστερισμό των δεξιοτήτων.

Η κριτική σκέψη, η δημιουργικότητα, η συνεργασία, η επικοινωνία, ο ψηφιακός αλφαβητισμός, ο γραμματισμός στα μέσα, ο τεχνολογικός αλφαβητισμός, η ευελιξία, η ηγεσία, η πρωτοβουλία, η παραγωγικότητα και οι κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες είναι ορισμένες από τις δεξιότητες που καλείται να έχει ο σημερινός εργαζόμενος.

Και εκεί που καλούμαστε να ξεμπερδέψουμε το κουβάρι στον έφηβο και μελλοντικό εργαζόμενο αλλά και στους νυν

Περισσότερα...