Δράσεις

Θέατρο Πρόβα - Προαναγγελία Παραστάσεων για τη θεατρική σεζόν 2022-2023

Περισσότερα...

 

 

«Η ηθοποιία είναι σίγουρα μια συναρπαστική τέχνη. Ο ηθοποιός πρέπει να έχει ήθος, γνώσεις, αυτοπεποίθηση, πειθαρχία, συνέπεια για να χτίζει την προσωπικότητά του και για να υπηρετεί την τέχνη της υποκριτικής» μας λέει η Μαίρη Ραζή, η οποία ίδρυσε το Θέατρο Πρόβα και τη δική της Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Μαίρης Ραζή, την οποία και διευθύνει μέχρι σήμερα. 

Με το παραπάνω σκεπτικό, για τη φετινή θεατρική σεζόν επέλεξε να παρουσιάσει στο Θέατρο Πρόβα τις παρακάτω παραστάσεις: 

«Γιαγιά Σμύρνη» του Υάκινθου Μάινα: Μια παράσταση για παιδιά και για όλη την οικογένεια, που θα συνεπάρει τους θεατές της μεταλαμπαδεύοντας με

Περισσότερα...

Έρχεται το Hobby Festival 2022

Περισσότερα...

 

Παρασκευή 7, Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Ξέρεις εσύ…!

Το Hobby Festival, το μοναδικό event για όλες τις ερασιτεχνικές ασχολίες και για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο, επιστρέφει με πολλή δράση και διασκέδαση από 7 έως 9 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ.

Διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά από το

Περισσότερα...

Παγκόσμια Ημέρα Αγρότισσας

Περισσότερα...

 

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 στις 12.00 ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Περιφέρειας Αττικής «Άγιος Γεώργιος» οργανώνει υβριδική εκδήλωση με φυσική παρουσία στα γραφεία του και αναμετάδοση μέσω Facebook για να τιμήσει την Ελληνίδα αγρότισσα με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αγρότισσας.

Η κα Μάγδα Κοντογιάννη (6932 094231), κτηνοτρόφος, γραμματέας του Συλλόγου, επεσήμανε ότι η μέρα αυτή καθιερώθηκε για πρώτη φορά το 1996, την 15η Οκτ.

Περισσότερα...

2ο Φεστιβάλ Γρίφων Καστελλόριζου 2022

Περισσότερα...

 

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία του 2ου Φεστιβάλ Γρίφων Καστελλόριζου, που διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά, από τις 22 μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου. Το μοναδικό Φεστιβάλ Γρίφων Καστελλόριζου / Παιγνίδια Επιστήμης κέντρισε το ενδιαφέρον των μαθητών του νησιού, μαθητών από τη Ρόδο αλλά και των εκπαιδευτικών και επισκεπτών του νησιού. Τις μέρες του Φεστιβάλ το Καστελλόριζο έζησε ένα πραγματικό πανηγύρι επιστήμης.

Τι είδαμε στο

Περισσότερα...

Ειδική ενότητα «real luxury» ετοιμάζει για πρώτη φορά το 100% Hotel Show, παρουσιάζοντας την εξέλιξη του πολυτελούς τουρισμού

Περισσότερα...

 

Το 100% Hotel Show, εξελίσσοντας την έμφαση που δίνει από την πρώτη του διοργάνωση στο Luxury Hospitality, προχωρά ένα βήμα παρακάτω και, παρακολουθώντας στενά τις μεταβαλλόμενες τάσεις στον κλάδο του τουρισμού, παρουσιάζει προτάσεις και λύσεις που ανταποκρίνονται στην εξέλιξη του luxury: το real luxury.  

Η παγκόσμια αύξηση του τουρισμού και ο αντίστοιχος κορεσμός που έχει προκληθεί όσον αφορά τα διαθέσιμα καταλύματα έχουν

Περισσότερα...