Δράσεις

Σημαντικά στελέχη διεθνούς εμβέλειας μεταξύ των ομιλητών της ECDM Conference North 2021

Περισσότερα...

 

Το γεγονός της χρονιάς για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Βόρεια Ελλάδα, η διοργάνωση eCommerce & Digital Marketing Conference North 2021 (ECDM Conference North 2021) πλησιάζει και το ενδιαφέρον των επισκεπτών και των συνέδρων κορυφώνεται!

Η εκδήλωση ECDM Conference North 2021 θα πραγματοποιηθεί στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, στις 6 & 7 Νοεμβρίου 2021.

Με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από τη χώρα μας και το εξωτερικό, το διήμερο συνέδριο της διοργάνωσης έχει στόχο να παρουσιάσει στο κοινό τις βέλτιστες πρακτικές από εγχώρια και διεθνή επιτυχημένα Projects και όλες τις τάσεις, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα για το Ηλεκτρονικό

Περισσότερα...

Online ημερίδα «Τουρισμός με… διαφορά»

Περισσότερα...

 

Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Online ημερίδα «Τουρισμός με… διαφορά»

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 στις 11:00

 

Ιδανικά συμπληρώνονται οι δράσεις του GRBossible  και στον χώρο του τουρισμού με άλλη μια διαδικτυακή ημερίδα που εντάσσεται στη δέσμη πρωτοβουλιών του skywalker.gr «Βγαίνουμε μπροστά» με τίτλο «Τουρισμός με… διαφορά».

Περισσότερα...

Τα νέα σήματα του 100% Hotel Show για τους εκθέτες με εξειδικευμένες λύσεις  για ξενοδοχεία

Περισσότερα...

 

Το 100% Hotel Show, αναβαθμίζει την εκθεσιακή του εμπειρία, λανσάροντας μια σειρά από σήματα που θα βοηθήσουν τους Ξενοδόχους να εντοπίσουν ευκολότερα τις εταιρείες με λύσεις που αναζητούν και να οδηγηθούν σε επιτυχημένες συναντήσεις.

Επιστρέφοντας στο MEC Παιανίας, 19-22 Νοεμβρίου 2021, μετά από 2 χρόνια, το 100% Hotel Show, ετοιμάζει μια σειρά από αλλαγές που και θα αναβαθμίσουν την εκθεσιακή εμπειρία αλλά και θα

Περισσότερα...

12η Health Expo Athens

Περισσότερα...

 

12 και 13 Φεβρουαρίου 2022 - 08:30 έως 19:30

Έκθεση + Συνέδριο + Διαδικτυακή Μετάδοση

ΜΕΓΑΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ

14 Φεβρουαρίου 2022 - 16:00 έως 20:00
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Η εταιρεία Χαραμή ΑΕ διοργανώνει για 12η συνεχόμενη χρονιά τη Health Expo Athens, πανελλαδική συνεδριακή και εκθεσιακή εκδήλωση στον χώρο της Υγείας, η οποία θα μεταδοθεί και διαδικτυακά.  

Η 12η διοργάνωση της

Περισσότερα...

Finance First, 3ο τεύχος Lockdown Νο2: Οι ανήσυχοι φοιτητές δημιουργούν και φέτος!

Περισσότερα...

 

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021. Το 3ο τεύχος του περιοδικού «Finance First» του ερευνητικού φοιτητικού συλλόγου Finance Club UoM στόχευσε φέτος, μέσω της συνεργατικής προσπάθειας αρθρογράφων, αρχισυντακτών και επιμελητών, στη δημιουργία ενός φοιτητικού επιστημονικού περιοδικού με περιεχόμενο υψηλού επιπέδου.

Βασικός στόχος κάθε τεύχους του ετήσιου περιοδικού μας είναι οι αναγνώστες να έρθουν σε άμεση επαφή με την

Περισσότερα...