Δράσεις

Συμμετοχές από 8 χώρες στην 9η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo»

Περισσότερα...

 

Αναβαθμισμένο διεθνή χαρακτήρα θα έχει φέτος η 9η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» που διεξάγεται με τη διοργάνωση της O.MIND CREATIVES στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2023.

Φέτος η έκθεση, που εκτείνεται σε 3 εκθεσιακά halls, θα συμπεριλαμβάνει εκθεσιακές συμμετοχές από 8 χώρες εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα από Γερμάνια, Ιταλία, Ισπανία, Κίνα, Νορβηγία, Ιρλανδία, Τουρκία, Σερβία και Κύπρο.

Παράλληλα με την παρουσία ξένων εκθετών, αναβαθμισμένη θα είναι και η παρουσία πολυεθνικού κοινού – επισκεπτών, ως αποτέλεσμα του διεθνούς πλάνου marketing της διοργανώτριας εταιρίας O.MIND

Περισσότερα...

Ξενοδοχειακές Πωλήσεις: Το 100% Hotel Show στήνει το μεγαλύτερο εκθεσιακό section για το μέλλον των πωλήσεων των ελληνικών ξενοδοχείων

Περισσότερα...

 

Καθώς το νέο format της έκθεσης βάζει στο επίκεντρο την απόδοση των ξενοδοχείων, top εταιρίες πωλήσεων και ξενοδοχειακής τεχνολογίας του κλάδου θα συμμετάσχουν ως εκθέτες, ενώ παράλληλα θα στηθεί εξειδικευμένη ημερίδα με θέμα τις ξενοδοχειακές πωλήσεις.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 18–20 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.

Το 2023 αποτελεί αναμφισβήτητα μια χρονιά ορόσημο για τον τουρισμό, με την κάθετη αύξηση του ανταγωνισμού λόγω πολλών

Περισσότερα...

AgriBusiness Forum στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2023

Περισσότερα...

 

Την Πέμπτη & Παρασκευή, 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2023, 11:30 & 10:30, στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα θα διεξαχθεί το AgriBusiness Forum με εστίαση στα «Αγροδιατροφικά συστήματα στο μεταίχμιο της πράσινης, ψηφιακής & κλιματικής μετάβασης» και οργανωτή το Geo Routes Institute, Βασ. Ηρακλείου 8, 10682 ΑΘΗΝΑ, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210 2845980.

Το 6ο διεθνές

Περισσότερα...

Υψηλές παρουσίες στην 9η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo»

Περισσότερα...

 

Την πλήρη στήριξη της κεντρικής πολιτείας και των επίσημων συλλογικών φορέων και ενώσεων του κλάδου των logistics και των εμπορευματικών μεταφορών έχουν η 9η Διεθνής έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo» και η διοργανώτρια εταιρία O.MIND CREATIVES.

Η διπλή έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου 2023.

Περισσότερα...

Athens Art Festival | Στο Σεράφειο στις 21 και 22 Οκτωβρίου

Περισσότερα...

 

Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.more.com/happenings/festival/athens-art-festival-2023/

Στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2023, στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων, θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχή χρονιά το Athens Art Festival, το μοναδικό φεστιβάλ-θεσμός που αγκαλιάζει όλες τις τέχνες!

 

Δύο επιτυχημένες διοργανώσεις, το 2021 στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων και το 2022 στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι, ένα φεστιβάλ που φιλοξένησε συνολικά τη δουλειά περισσότερων από 280

Περισσότερα...