Δράσεις

Οι Science Reactors παρουσιάζουν ένα διαφορετικό Stand up Science cocktail στο MoMix Bar, σε μία και μοναδική τους εμφάνιση!

Περισσότερα...

 

2014-2024:

Δέκα χρόνια η επιστήμη στη «σκηνή»! Η επιστήμη αλλιώς…

 

Oι Science Reactors επιστρέφουν και «αναμειγνύουν» για μια ακόμη χρονιά το επιστημονικό τους Stand up Science cocktail με τις molecular mixology (μοριακές μίξεις) του ανανεωμένου Momix Bar στην καρδιά της Αθήνας. Mια πετυχημένη πλέον συνταγή, κάτι ίσως όχι τυχαίο.  Τους ενώνει ένα κοινό στοιχείο, το στοιχείο της αναζήτησης του ξεχωριστού, του ανατρεπτικού  επιστημονικού Stand up με τα πολύχρωμα, γευστικά και εντυπωσιακά κοκτέιλ σε...αέρια και στερεά μορφή.

Το 2024 οι Science Reactors συμπληρώνουν τη δεκαετή «ανιχνευτική» τους πορεία έχοντας πλέον αποκτήσει το δικό τους fanατικό κοινό καθώς με

Περισσότερα...

Hotelier Academy | Live Event 2024 | Το πρόγραμμα

Περισσότερα...

 

Η Hotelier Academy Greece ανανεώνει το ραντεβού της με το ξενοδοχειακό κοινό της Ελλάδας διοργανώνοντας τον 6ο κύκλο δωρεάν σεμιναρίων από τις 26 Φεβρουαρίου έως τη 1 Μαρτίου, με δυνατότητα τόσο online παρακολούθησης μέσω Zoom και μέσω των social media της Hotelier Academy όσο και διά ζώσης στον συνεδριακό χώρο του Moxy Athens City Hotel.

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου ξεκινάει ο 6ος Κύκλος των Δωρεάν Ξενοδοχειακών Webinars της Hotelier

Περισσότερα...

Προκήρυξη Διεθνούς Διαγωνισμού Διηγήματος 2024 από τις εκδόσεις Ηλιαχτίδα

Περισσότερα...

 

Οι εκδόσεις Ηλιαχτίδα προκηρύσσουν τον 4ο Διεθνή Λογοτεχνικό Διαγωνισμό 2024 στην κατηγορία «Διήγημα με κοινωνικό θέμα». Ο διαγωνισμός λήγει στις 20 Απριλίου 2024 και το ανώτατο όριο είναι οι 1.500 λέξεις.

Όροι συμμετοχής

  1. 1. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν ενήλικοι, άνω των 18 ετών, οι οποίοι γράφουν στην ελληνική γλώσσα και διαμένουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.
    2. Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος με ένα έργο αδημοσίευτο σε ηλεκτρονική ή

Περισσότερα...

Έρχεται το #JobPoint το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Φεβρουαρίου

Περισσότερα...

 

To skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη δράση #JobPoint στο πλαίσιο της έκθεσης e-Commerce & Digital Marketing Expo North.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες θα βρίσκονται στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου από τις 11:00 έως τις 19:00 και θα παρέχουν εξατομικευμένη συμβουλευτική για θέματα αναζήτησης εργασίας και επιχειρηματικότητας

Περισσότερα...

#JobDay Αφετηρία – Λευκάδα

Περισσότερα...

 

Αναζητάς εργασία; Σε περιμένουμε για την κατάλληλη προετοιμασία!

Έλα με το βιογραφικό σου για συνέντευξη!

 

Το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λευκάδας και το Δημόσιο ΣΑΕΚ Λευκάδας (πρώην ΔΙΕΚ), διοργανώνει το #JobDay Αφετηρία – Λευκάδα το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 από τις 10:00 έως τις 15:00 στη συνεδριακή αίθουσα του

Περισσότερα...