SYMMETEXOYME_banner_700x300.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (ΕΦΕ) ως επιστημονικός φορέας διοργανώνει το 8ο Συνέδριο με θέμα Το φαρμακείο στη νέα εποχή, που θα υποστηριχθεί από τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Αιγαίου και Κρήτης (ΣΥΦΑΚ) .

Έπειτα από έναν θεσμό 7 συνεχών ετήσιων συνεδρίων που έγιναν διά ζώσης στο Ηράκλειο Κρήτης με εξαιρετική επιτυχία, το 8ο αυτό συνέδριο θα διεξαχθεί μόνο διαδικτυακά λόγω της πανδημίας το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 και θα έχει την έγκριση των ΕΟΦ και ΣΦΕΕ.

Το συνέδριο απευθύνεται σε φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων από όλη την Ελλάδα με διαδικτυακή παρακολούθηση δωρεάν.

Η θεματολογία του συνεδρίου θα επικεντρωθεί σε θέματα επιμόρφωσης για όλες τις νέες υπηρεσίες αλλά και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί το φαρμακείο στη νέα εποχή, όπως περιγράφονται και στο επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου.

Μετά τη λήξη του συνεδρίου όλες οι ομιλίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΣΥΦΑΚ και θα είναι προσβάσιμες απ’ όλους τους φαρμακοποιούς που δεν μπορέσαν να το παρακολουθήσουν τις ημέρες διεξαγωγής του (on demand).

Σας περιμένουμε όλους.

Με εκτίμηση,

Απόστολος Γενετζάκης

Πρόεδρος Δ.Σ. ΣΥΦΑΚ

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn