Πόσο υγιεινό είναι ένα τρόφιμο που προωθείται ως τέτοιο;
- Πληροφοριακά Στοιχεία
- Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 14:39
Με τον σημερινό τρόπο ζωής και την ανάπτυξη της βιομηχανίας και της τεχνολογίας, ο όρος «φυσικό» επιζητείται σαν κάτι σπάνιο, με το οποίο σε άλλες εποχές δεν χρειαζόταν να ασχοληθεί κανείς. Και έχουμε φτάσει να αναζητούμε φυσικές τροφές σαν χρυσοθήρες.
Οι βιομηχανίες τροφίμων, ύστερα από μια μακρά περίοδο παραγωγής εύκολων και πολύ επεξεργασμένων φθηνών τροφών, έχοντας εκπαιδεύσει τους καταναλωτές τους να τρώνε με αυτό τον τρόπο, μυρίστηκαν την τρέχουσα ανάγκη της εποχής και κυκλοφόρησαν προϊόντα που φαίνονται και ονομάζονται «υγιεινά», βάζοντάς τους αντίστοιχους βαρύγδουπους τίτλους, και έστρεψαν έτσι την προσοχή του κοινού μόνο σε αυτό το στοιχείο που η ημιμαθής αγορά αναζητεί, αφήνοντας στην άκρη όμως την υπόλοιπη σύσταση και