Athens_Voice_900x600.jpg

 

Η ΕΛΕΠΑΠ, με 88 χρόνια προσφοράς στο έργο της αποκατάστασης παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να γίνει μέλος της δυναμικής ομάδας εθελοντών της.

Ο εθελοντισμός στην ΕΛΕΠΑΠ δεν είναι απλώς μια πράξη ανιδιοτελούς αγάπης, αλλά μια αμφίδρομη σχέση συνεργασίας που φέρνει κοντά ανθρώπους με κοινό όραμα: τη στήριξη των παιδιών με αναπηρία. 

Τι προσφέρει η εθελοντική δράση στην ΕΛΕΠΑΠ:

  • Πιστοποιητικό εθελοντισμού και εκπαίδευσης
  • Μοναδικές εμπειρίες μέσα από τη συμμετοχή σε ποικίλες δράσεις
  • Συμβολή σε ένα σπουδαίο έργο

Βρες τη δράση που σου ταιριάζει:

🔹 Διοργάνωση εκδηλώσεων: Στήριξε τη διοργάνωση εκδηλώσεων. Γίνε η «αόρατη» δύναμη πίσω από κάθε επιτυχημένη εκδήλωση.

🔹 Υποστήριξη εκδηλώσεων: Ανάλαβε ρόλο εκπροσώπου της ΕΛΕΠΑΠ στα bazaar, τα συνέδρια και τα Φεστιβάλ Εθελοντισμού, συνδέοντας την κοινωνία με το έργο μας.

🔹 Υποστήριξη ARTεμείς: Γίνε μέλος της ομάδας των εργαστηρίων.

🔹 Fundraising δράσεις: Στήριξε τις δράσεις μας με τη συμμετοχή σου σε εκδηλώσεις fundraising, τη διανομή υλικού και την προώθηση του έργου μας.

👉 Συμπλήρωσε την αίτηση εθελοντών εδώ

Λίγα λόγια για την ΕΛΕΠΑΠ


Η ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων) είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, που για 88 ολόκληρα χρόνια έχει προσφέρει υπηρεσίες αποκατάστασης σε περισσότερα από 110.000 παιδιά με αναπηρία, μέσα από τα 6 κέντρα του στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στα Ιωάννινα, στα Χανιά, στον Βόλο και στο Αγρίνιο.

Η ΕΛΕΠΑΠ καθημερινά υποδέχεται 1.100 βρέφη, παιδιά και ενηλίκους με αναπηρία και τους προσφέρει καινοτόμα και ολοκληρωμένα προγράμματα αποκατάστασης. Παράλληλα, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στις οικογένειές τους.

Στέκεται δίπλα στα παιδιά και τα βοηθά να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους ώστε να επιτύχουν την κοινωνική και σχολική ένταξή τους στην τυπική εκπαίδευση. Αξιοσημείωτο είναι ότι το 50-60% των παιδιών το καταφέρνει.

Μάθετε περισσότερα στο www.elepap.gr

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn