jab_Ι_900x600.jpg

 

3η ενημέρωση φιλάθλων και υποστηρικτών του Τζάμπολ Αγάπης

Εκπαιδευτική περίοδος 2024/25

Στο πλαίσιο της παρουσίας του Τζάμπολ Αγάπης στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 13/9, υποδεχόμαστε την ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης! Θα μας επισκεφτεί στον εκθεσιακό χώρο a28 στο Περίπτερο 2, όπου παρουσιάζεται η Ειδική Καλαθοσφαιρική Αγωγή της ΑΜΚΕ «Τζάμπολ Αγάπης», με την αρωγή του skywalker.gr –Εργασία στην Ελλάδα!

Εκεί, στις 17:30, οι παίκτες της ΚΑΕ «Ηρακλής» θα βρεθούν με τα παιδιά της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής της Θεσσαλονίκης (ΔΕΚΑ Αθλητική Ακαδημία Μπάσκετ και ΑΜΣ Πανόραμα). Θα παρουσιαστούν τρεις θεματικές ενότητες της διδασκαλίας μας, στο κεντρικό stage του Περιπτέρου 2, στις οποίες θα συμμετάσχουν τα παιδιά μας μαζί με τους παίκτες του Ηρακλή! Στη συνέχεια, τα παιδιά μας θα επισκεφτούν με τη σειρά τους το περίπτερο της ΚΑΕ «Ηρακλής»!

Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους του Τζάμπολ Αγάπης και του Ηρακλή για την υποστήριξη της διδασκαλίας μας στη Θεσσαλονίκη! 

«Μια μπάλα μπάσκετ ενώνει όλα τα παιδιά!»

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn