VAN_METAMORPHOSIS_900x600.jpg

 

Η εκπομπή Voluntary Action Paths, η οποία προβάλλεται από το https://stent.net.gr/, βρέθηκε με την εθελοντική οργάνωση Immortaliting, με θέμα συζήτησης το πρόγραμμα METAMORPHOSIS. Οι δημιουργοί του Βίκυ Αράλη και  Στέλιος Μυρογιάννης μίλησαν αναλυτικά για αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, το μαγικό βαν που θα δείτε είναι ένας πραγματικός φάρος μεταμόρφωσης και αξιοπρέπειας, ταξιδεύει όπου παραστεί ανάγκη, και προσφέρει στους αστέγους τη δυνατότητα να κάνουν ένα ζεστό μπάνιο καθώς και ρούχα, τα οποία μπορούν να επιλέξουν μετά το μπάνιο τους εντός του βαν. Υπάρχουν επίσης βιβλία ή παιχνίδια τα οποία μπορεί κάποιος να πάρει φεύγοντας.

Πρόκειται για ένα πλήρως λειτουργικό βαν με την ντουζιέρα του, καθαρές πετσέτες, ρούχα που επιλέγουν οι άστεγοι μόνοι τους, παπούτσια, και πολλά άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Σκοπός του προγράμματος είναι να κάνει τους ανθρώπους να νιώσουν όμορφα, γιατί όσο αυτονόητα και αν είναι για εμάς ένα ζεστό μπάνιο ή τα καθαρά ρούχα, για τους ανθρώπους που ζουν στον δρόμο δεν ισχύει το ίδιο.

Το πρόγραμμα METAMORPHOSIS δίνει ελπίδα, φροντίδα στους συνανθρώπους μας που ζουν σε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:  https://stent.net.gr/tvshows/voluntary-action-paths-s01e07/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn