05.0_900x600a_002.jpg

 

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) «Επανεκκίνησις», στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσής της για την κοινωνική προσφορά και την προώθηση της ψηφιακής εκπαίδευσης, ανακοινώνει με χαρά τη δωρεά υπολογιστικών συστημάτων σε τρεις σημαντικούς οργανισμούς: την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (ΑΜΚΕ) «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ», τις Φυλακές Ανηλίκων Αλμυρού και το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο την υποστήριξη της ψηφιακής εκπαίδευσης και της ενίσχυσης της πρόσβασης στην τεχνολογία για ευάλωτες ομάδες, συμβάλλοντας έτσι στην ισότιμη πρόσβαση στη γνώση και τις ευκαιρίες.

Δωρεά Η/Υ στην ΑΜΚΕ «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ»

Η ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση με κύρια αποστολή την υποστήριξη της υγείας των γυναικών και των παιδιών τους, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και της λοχείας. Με τη δωρεά των υπολογιστών, η «Επανεκκίνησις» φιλοδοξεί να ενισχύσει τις υποδομές της ΑΜΚΕ και να διευκολύνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες τηλεϊατρικής και τηλεψυχιατρικής.

Δωρεά Η/Υ στις Φυλακές Ανηλίκων Αλμυρού

Η δεύτερη δωρεά αφορά τις Φυλακές Ανηλίκων Αλμυρού, όπου οι ανήλικοι κρατούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση σε υπολογιστές για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Στόχος της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. είναι να συμβάλει στην εκπαιδευτική ανάπτυξη και την κοινωνική επανένταξη των νέων αυτών, παρέχοντάς τους τα εργαλεία που χρειάζονται για να εξελιχθούν και να ενσωματωθούν παραγωγικά στην κοινωνία μετά την έκτιση της ποινής τους.

Δωρεά Η/Υ στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Η τρίτη δωρεά πραγματοποιήθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου τα υπολογιστικά συστήματα θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση των θεραπευτικών και ψυχοκοινωνικών προγραμμάτων. Μέσω της χρήσης της τεχνολογίας, οι ασθενείς θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε διαδραστικές δραστηριότητες και εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία θα υποστηρίξουν την αποκατάστασή τους και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Επανεκκίνησις» συνεχίζει να επενδύει στη δημιουργία θετικού κοινωνικού αντίκτυπου και να προάγει την ίση πρόσβαση στην τεχνολογία. Οι δωρεές αυτές είναι μόνο ένα μέρος της ευρύτερης δέσμευσής μας για κοινωνική υπευθυνότητα και ενίσχυση των κοινοτήτων μας.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn