06.06_volu_I_900x600.jpg

 

Η εκπομπή Voluntary Action Paths, που προβάλλεται από το stent.net.gr, δημιουργήθηκε για να αναδείξει το έργο όλων εκείνων για τους οποίους ο εθελοντισμός είναι τρόπος ζωής και να μας φέρει πιο κοντά σε όλες τις εθελοντικές οργανώσεις.

 

Στην εκπομπή φιλοξενήσαμε την Εθελοντική Διακονία Ασθενών και συνομιλήσαμε με τους εθελοντές και τον πρόεδρο Αθανάσιο Κοντογιάννη. Οι ίδιοι μας ανέφεραν πως όραμά τους είναι κανένας συνάνθρωπός μας να μην αντιμετωπίζει μόνος του το βάρος της ασθένειας, της εγκατάλειψης και της μοναξιάς, γιατί ο καθένας από εμάς έχει δικαίωμα στην υποστηρικτική παρουσία ενός ανθρώπου και στην αγάπη, χωρίς διακρίσεις. Τόνισαν επίσης πόσο σημαντική είναι η εκπαίδευση τον εθελοντών.

 

Μέχρι το όραμα να γίνει πραγματικότητα, στόχος τους είναι η Εθελοντική Διακονία Ασθενών να αποτελέσει φάρο ευαισθητοποίησης στο πνεύμα και στις αρχές του εθελοντισμού καθώς και στη φροντίδα των μοναχικών και εγκαταλελειμμένων συνανθρώπων μας.

 

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο εδώ: https://stent.net.gr/tvshows/voluntary-action-paths-s01e05/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn