06.06_tbI_900x600.jpg

 

Πέρα από παιχνίδι, είναι και ένας πολύ καλός τρόπος ουσιαστικής επικοινωνίας. Αυτά και πολλά άλλα είπαν οι εθελοντές της εθελοντικής οργάνωσης Τζάμπολ Aγάπης στην εκπομπή Voluntary Action Paths η οποία προβάλλεται από το stent.net.gr. Πιο συγκεκριμένα, ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής καλαθοσφαίρισης Γιάννης Τσουμπρής, με αφορμή τη διάγνωση του γιου του, ο οποίος βρίσκεται στο Φάσμα του Αυτισμού, ανέπτυξε το προπονητικό πρόγραμμα της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής το οποίο ονόμασε «Τζάμπολ Αγάπης».

Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα διδασκαλίας του μπάσκετ για τα παιδιά της Ειδικής Αγωγής, το οποίο στοχεύει στην συν-εκπαίδευσή τους με άλλα παιδιά και στην αποδοχή τους, στην κατάργηση κάθε διάκρισης εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Σκοπός των εκπαιδευτικών δράσεων είναι η ανάπτυξη της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του Τζάμπολ Αγάπης σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο εδώ: https://stent.net.gr/tvshows/voluntary-action-paths-s01e04/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn