64dB για την εργασία, την επιχειρηματικότητα, την προσωπική ανάπτυξη & την κοινωνική αντίληψη
Η εφημερίδα
κυκλοφορεί
κάθε Σάββατο
και παραμένει
μέχρι την
Πέμπτη στα
περίπτερα.

Βαρόμετρο

Βαρόμετρο #39

Περισσότερα...

Διερμηνέας: Ο άνθρωπος που μεταφράζει στον προφορικό λόγο τη γλώσσα του ομιλητή στη γλώσσα του ακροατή. Μια ειδικότητα που στην Ελλάδα έχει μεγάλη ζήτηση τόσο λόγω της μεγάλης εισροής προσφύγων, όσο και των πολλών διεθνών συνεδρίων που διεξάγονται στη χώρα μας.

Το skywalker.gr έχει αναρτήσει 22 θέσεις εργασίας το τελευταίο εξάμηνο. Στην πλειονότητά τους πρόκειται για μισθωτή εργασία σε μη κυβερνητικές οργανώσεις ή αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρίες που λειτουργούν κυρίως με αντικείμενο την παροχή βοήθειας 1ης βαθμίδας στις ακριτικές περιοχές της χώρας μας.

Η θέση εργασίας απαιτεί και τυπικά προσόντα και προσωπικές δεξιότητες. Τα τυπικά προσόντα είναι το πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Περισσότερα...

Βαρόμετρο #38

Περισσότερα...

Διορθωτής κειμένων: Ο «ελεγκτής» και «γιατρός» των κειμένων που γράφουν αρθρογράφοι, δημοσιογράφοι ή συγγραφείς. Ένα επάγγελμα με αρκετές αρμοδιότητες και δύσκολες προς αντιμετώπιση καταστάσεις. Πολλές φορές συγχέονται οι όροι του διορθωτή κειμένου με του επιμελητή. Ο επιμελητής μεριμνά να παραδοθεί το κείμενο γλωσσικά και δομικά σε άψογο επίπεδο. Ο διορθωτής  αναλαμβάνει να «καθαρίσει» το κείμενο από ανορθογραφίες, τυπογραφικά λάθη και αβλεψίες. Το σύνηθες είναι ο επιμελητής και ο

Περισσότερα...

Βαρόμετρο #37

Περισσότερα...

Τεχνολόγος ιατρικών μηχανημάτων: Ο «γιατρός» των μηχανημάτων που χρησιμοποιεί ένας γιατρός για να εξετάζει και ακολούθως να δίνει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή στους ασθενείς του. Μια ειδικότητα που λειτουργεί διπλά: επιτρέπει στον χειριστή να κάνει αξιόπιστα και άνετα τις εξετάσεις που χρειάζονται και στον ασθενή να έχει την αίσθηση ότι δεν θα προκύψουν λάθος αποτελέσματα και κατά συνέπεια λάθος διάγνωση της κατάστασής του.

Οι θέσεις

Περισσότερα...

Βαρόμετρο #33

Περισσότερα...

Οπτικός: Το επάγγελμα που μας κάνει τα μάτια 14! Η όραση είναι η κυρίαρχη αίσθηση στον άνθρωπο. Στατιστικές δείχνουν ότι το 80% των πληροφοριών που δεχόμαστε καθημερινά προέρχονται από το οπτικό σύστημα.

Ο ρόλος του οπτικού είναι σημαντικός, αφού χάρις σε αυτόν μπορούμε να βλέπουμε καλύτερα, να έχουμε ξεκούραστα τα μάτια μας, καθώς αυτός μας τα προσέχει και κάνει τις κατάλληλες ενέργειες για να επιδιορθώσει τις όποιες «βλάβες» παρουσιάζουν οι οφθαλμοί μας.

Περισσότερα...

Βαρόμετρο #32

Περισσότερα...

Στέλεχος πωλήσεων: Ο Σεπτέμβρης δεν είναι μόνο ο μήνας κατά τον οποίο αρχίζει το φθινόπωρο ή ανοίγουν τα σχολεία. Είναι και ο μήνας κατά τον οποίο πολλές εταιρίες ξεκινούν μια καινούργια σεζόν ή κάνουν τον ανασχεδιασμό τους για την εκπλήρωση των στόχων τους. Στο πλαίσιο αυτό πολλές εταιρίες αναθεωρούν στρατηγικές και στελεχώνουν τα τμήματά τους με νέο ανθρώπινο δυναμικό. Ένα από τα τμήματα που συχνά χρειάζεται νέα και ικανά στελέχη είναι το εμπορικό τμήμα.

Περισσότερα...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.