Mal13.jpg

 

Για σένα που όσο πλησιάζει το καλοκαίρι στήνεσαι με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη τιμωρώντας τον εαυτό σου για όλες εκείνες τις διατροφικές ατασθαλίες που έκανες τον χειμώνα.

Για σένα που η χαμηλή σου αυτοπεποίθηση δεν σου επιτρέπει να δεις την αληθινή σου ομορφιά.

Για σένα που νιώθεις πως το σώμα σου δεν σε αντιπροσωπεύει και χάνεις πολύτιμες χαρούμενες στιγμές της καθημερινότητάς σου προσπαθώντας να χωρέσεις σε ρούχα που δεν σου ταιριάζουν.

Για σένα που δεν βρίσκεις κίνητρο ώστε να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου.

Για σένα που δεν έχεις ανακαλύψει ακόμη τη μοναδικότητά σου ως ανθρώπου και προσωπικότητας.

Η συνέντευξη αυτή με τη Μαλού Λαρσινού μπορεί να αποτελέσει ΓΙΑ ΣΕΝΑ την αρχή ώστε να τολμήσεις επιτέλους τις αλλαγές στη ζωή σου!

Κα Λαρσινού, το καλοκαίρι πλησιάζει και πολλές από εμάς τις γυναίκες νιώθουμε ξανά ανασφαλείς με το σώμα μας. Μπορεί να αλλάξει αυτή μας η νοοτροπία;

Προφανώς και μπορεί να αλλάξει! Ριζικά μάλιστα. Και είναι πολύ πιο απλό από αυτό που κάποιος θα φανταζόταν. Για την ακρίβεια, θέλει να λάβουμε υπ’ όψιν μόνο 2 παράγοντες: γνώση και εφαρμογή. Η γνώση μάς δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε, ενώ η εφαρμογή συνηθειών που πηγάζουν από αυτές τις γνώσεις κάνει τη θεωρία πράξη.

Τι διαφορετικό προσφέρει το καλοκαιρινό σεμινάριο ευεξίας SummerU σε όσες υιοθετούν τον φαύλο κύκλο της δίαιτας και της καταπόνησης του σώματος με σκοπό να χάσουν κιλά, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Όλες οι γυναίκες που θα παρακολουθήσουν το SummerU θα μάθουν:

  • όλους τους λόγους που οι δίαιτες δεν πετυχαίνουν
  • τις τρομακτικές επιπτώσεις που έχουν οι δίαιτες στο σώμα
  • τρόπους να χάσουν βάρος ΧΩΡΙΣ δίαιτα
  • και καθημερινές συνήθειες για να αποκτήσουν το ιδανικό τους σώμα

Το κλειδί για την επιτυχία σε οποιονδήποτε τομέα είναι η συχνότητα και η επιμονή. Στο SummerU δίνουμε όλα τα βήματα που χρειάζεται μια γυναίκα για να αποκτήσει αλλά και να αγαπήσει το ιδανικό της σώμα χωρίς να το καταπονήσει. Για την ακρίβεια, έπειτα από αυτές τις 8 εβδομάδες όλες οι γυναίκες που έλαβαν μέρος σε περασμένο σεμινάριο δήλωσαν πως μέσα από αυτά που πήραν κατάφεραν να αγαπήσουν το σώμα τους όσο ποτέ! Για εμένα αυτό τα λέει όλα.

Στα σεμινάριά σας είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστική η ομαδικότητα. Έχει αυτό αποτέλεσμα, όταν στις μέρες μας πολλές γυναίκες συνηθίζουν να κοιτούν και να φέρονται ανταγωνιστικά η μια στην άλλη;

summer u promo 1Ένας από τους λόγους που το SummerU έχει κάθε χρόνο τόση επιτυχία είναι το κομμάτι έχουν πρόσβαση σε μια ομάδα αποκλειστικά φτιαγμένη για εκείνες, όπου μοιράζονται τους προβληματισμούς τους, υποστηρίζει η μια την άλλη σε κάθε νέο βήμα, κάθε αμφιβολία. Άλλωστε εμείς οι άνθρωποι από τη φύση μας χρειαζόμαστε και λειτουργούμε καλύτερα όταν βρισκόμαστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Πόσο μάλλον με όσους μοιραζόμαστε τους ίδιους στόχους.

Ποια είναι η προσωπική σας συμβουλή για τις γυναίκες που νιώθουν απογοητευμένες από τον εαυτό τους ως απότοκο της αποτυχημένης τους προσπάθειας να αδυνατίσουν;

Θα τους έστελνα το εξής μήνυμα:

Αγαπημένη μου,

Εσύ που χρόνια πασχίζεις να αποκτήσεις αυτό το σώμα που ποτέ δεν έχεις καταφέρει, που έχεις φάει ώρες τις ζωής σου λιμοκτονώντας και έχεις θυσιάσει στιγμές ζωής για χάρη αυτής της δίαιτας.

Ποια είναι αυτή η δίαιτα που θα καθορίσει την αξία σου; Από πότε ξέρει αυτή ποια είναι τα γονίδιά σου, που με τόση αγάπη κληρονόμησες από τους γονείς σου, τι έχεις περάσει εσύ, τι εμπειρίες έχεις ζήσει για να φτάσεις εδώ που είσαι τώρα.

Είσαι μοναδική όπως είσαι. Δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος σε αυτό τον πλανήτη με το DNA σου και τις εμπειρίες σου, τα ταλέντα σου. Μόνο εσύ ξέρεις τι χρειάζεσαι πραγματικά. Στο SummerU απλώς θα σε βοηθήσω να το καταλάβεις.

Ανυπομονώ να σε γνωρίσω!

Μαλού

 

Συνέντευξη-επιμέλεια:Κατερίνα Γκρίτζαλη,

Δ/ντρια Σύνταξης stentoras.gr

 

Λίγα λόγια για την Μαλού Λαρσινού ..

Συν-ιδρύτρια & CMO του Nama Group. Πιστοποιημένη health & wellness coach. Σπούδασε Health Coaching στη Νέα Υόρκη, καθώς και ολιστική διατροφή, αλλά και Marketing στο Emerson College της Βοστώνης. Εκτός από τη διατροφή, η δράση της επεκτείνεται και σε τομείς, όπως ο ύπνος, το άγχος και η πνευματικότητα.

Τόσο οι ιδιώτες, όσο και οι εταιρικοί πελάτες της εκτιμούν τον συνδυασμό της βαθιάς επιστημονικής γνώσης της με την αναζωογονητική και ολοκληρωμένη προσέγγισης που διαθέτει. Η Μαλού ακολουθεί μια επιστημονικά αποδεδειγμένη προσέγγιση στο wellness με τη λογική της διαφορετικότητας του κάθε ανθρώπου και της φάσης ζωής που βρίσκεται, καθώς και την ισορροπία όλων των πυλώνων που συμβάλλουν στην ευεξία.

Έχει ζήσει και εργαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στις ΗΠΑ και πλέον μένει μόνιμα στην Αθήνα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το σεμινάριο SummerU εδώ:https://bit.ly/3LLMZ8T

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn