Συνεντεύξεις

Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη: «Η συγγραφή δεν αποτελεί για μένα μια επαγγελματική επιλογή αλλά μια βαθιά ανάγκη έκφρασης του εσωτερικού μου κόσμου»

Περισσότερα...

 

Γεννημένη σε ένα περιβάλλον που την ενέπνευσε να γράφει επηρεασμένη από την απώλεια της μητέρας της, με ευαισθησίες και βαθύ συναισθηματισμό για ό,τι συμβαίνει γύρω της, η Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη επέλεξε τη συγγραφή ως την απόλυτη έκφραση του εσωτερικού της κόσμου. Χτίζοντας τόσα χρόνια μια σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης με τους αναγνώστες της, καθώς πολλά από τα μυθιστορήματά της αφορμώνται από τους αληθινούς ήρωες της καθημερινότητας, έχει κατορθώσει να γίνει μια από τις πιο αγαπητές  συγγραφείς της εποχής μας. Της ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο το νέο της βιβλίο «Το μπλε ζαφείρι», και την ευχαριστούμε θερμά για τη συνέντευξη που παραχώρησε στο stentoras.gr.

Περισσότερα...

Λένα Μαντά: «Καλώς ή κακώς, οι άνθρωποι έχουν σταματήσει να με εκπλήσσουν»

Περισσότερα...

 

Τα βιβλία της είναι ξεχωριστά και έχουν αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο. Το μυθιστορηματικό περιεχόμενο πολλές φορές συναντά την πραγματικότητα και νιώθει κανείς να ταυτίζεται με τις ιστορίες των ηρώων. Ξεκινάς να τα διαβάζεις και σε απορροφούν τόσο, που δεν θέλεις να τα αφήσεις. Η πλοκή και η εγρήγορση της δράσης, τα έντονα συναισθήματα που σου προξενεί η αφήγηση καθώς και η αίσθηση πως βρίσκεσαι κι εσύ κάπου μέσα στις ιστορίες –παρακολουθώντας τα κουβάρια της να ξετυλίγονται– είναι μερικά

Περισσότερα...

Ραλλία Χρηστίδου: «Εισπράττω καθημερινά τη θετικότητα και την εκτίμηση του κόσμου»

Περισσότερα...

 

Έχοντας μπει για τα καλά στην πολιτική αρένα εδώ και χρόνια, αφήνοντας συνειδητά και αποφασιστικά στην άκρη τη μουσική και το τραγούδι, η Ραλλία Χρηστίδου, μετά την εκλογή της ως βουλευτού Β3 του νότιου τομέα Αθηνών το 2019, ετοιμάζεται για τον νέο γύρο της πολιτικής μάχης της 21ης Μαΐου.

Την έχει απογοητεύσει έως τώρα η απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά; Πώς αντιμετωπίζει ο κόσμος τη μετάβασή της από το τραγούδι στην

Περισσότερα...

Μαρία Παπαλάμπρου: «Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ένιωσα σαν να μην είχα φύγει ποτέ»

Περισσότερα...

 

Άφησε το στίγμα της ως «Νάνσυ» στην επιτυχημένη κωμική τηλεοπτική σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» και, παρακολουθώντας ακόμα τις επαναλήψεις της, διαπιστώνουμε για άλλη μία φορά το ταλέντο της. Η ηθοποιός Μαρία Παπαλάμπρου, έχοντας επιστρέψει δριμύτερη στα καλλιτεχνικά δρώμενα και ύστερα από μια επιτυχημένη θεατρική σεζόν με την παράσταση «Ο επισκέπτης», που σκηνοθέτησε ο Σ. Τσαφούλιας, μιλά στο stentoras.gr για τις επιχειρηματικές της δράσεις

Περισσότερα...

Σωτήρης Πετρόπουλος, συνιδρυτής HIGGS: «Μέσω της ενδυνάμωσης των οργανώσεων στην ουσία βοηθάμε αυτούς που βοηθούν και προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο»

Περισσότερα...

 

Αναμένοντας το συνέδριο Φιλανθρωπία 2.0 της μη κερδοσκοπικής πρωτοβουλίας HIGGS, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Μαΐου στο Σεράφειο του Δήμου Αθηνών και σκοπό έχει το άνοιγμα του ουσιαστικού διαλόγου και την ανάδειξη καλών πρακτικών σε θέματα που αφορούν όλο το οικοσύστημα της Κοινωνίας των Πολιτών, συνομιλήσαμε με τον συνιδρυτή της, τον κ. Σωτήρη Πετρόπουλο. Ποιο είναι το όραμά του και ποια τα μελλοντικά σχέδια του HIGGS; Αποκαλύπτονται παρακάτω στη

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Σοφία Παυλίδου: «Είμαι ευτυχής που βρίσκομαι σε αυτό τον χώρο και νιώθω πως εντέλει η επαγγελματική μου επιλογή με δικαίωσε»
  2. Τόλης Παπαδημητρίου: «Για μένα η σεναριογραφία συμπληρώνει την υποκριτική και το αντίστροφο»
  3. Νίκος Γαλάνης: «Η διδασκαλία είναι η ζωή μου»
  4. Πέννυ Μπαλτατζή: «Όσοι ασχολούμαστε με το τραγούδι είμαστε εργάτες της τέχνης»
  5. Χάρης Γρηγορόπουλος: «Σε κανένα εργασιακό περιβάλλον δεν έχουν θέση κακοποιητικές συμπεριφορές, πόσο μάλλον στο θέατρο»
  6. Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Για όσα δεν κατάφερα και για όσους απογοήτευσα, έχω μέσα μου μια συγγνώμη φυλαγμένη»
  7. Πέτρος Συρίγος: «Όσο πιο πολύ εκτίθεσαι στην τηλεόραση και γενικά στα μέσα, τόσο μεγαλύτερη αντοχή στο στομάχι σου θα πρέπει να έχεις!»
  8. Σπύρος Μπιμπίλας: «Θέλει γερά νεύρα και υπομονή η δουλειά μας»
  9. Θεόδωρος Καναβός: «Διαδραματίζει μεγάλο ρόλο η αυτοπεποίθηση και το αίσθημα σιγουριάς του γιατρού»
  10. Κωνσταντίνος Κυριακού: «Το παναθρώπινο μήνυμα ελευθερία-δημοκρατία-ισότητα είναι δικαίωμα όλων, δεν είναι κάτι που πρέπει να διεκδικούμε»