Συνεντεύξεις

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Το θέατρο πρέπει να το υπηρετείς και να το αγαπάς πολύ»

Περισσότερα...

 

Έχοντας μια επιτυχημένη και αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο της υποκριτικής, με αμέτρητες συμμετοχές στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η Κάρμεν Ρουγγέρη δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις. Η αφοσίωση και η αγάπη της για το παιδικό θέατρο αποδεικνύονται και τον φετινό χειμώνα μέσα από τις παραστάσεις «Το μαγικό κλειδί» στο θέατρο Κιβωτός και «Ομήρου Ιλιάδα» στο Christmas Theater. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια έχει γράψει τα κείμενα των παραστάσεων, συμμετέχει σε αυτές και τις σκηνοθετεί. Την ευχαριστούμε θερμά για τη συνέντευξη που παραχώρησε στο stentoras.gr.

Κυρία Ρουγγέρη, γυρνώντας τον χρόνο πίσω, θα ήθελα να μου

Περισσότερα...

Μαρία Κιουρτσόγλου: «Μου αρέσουν και η Μοντεσσόρι και η κινόα. Απλά όχι συνέχεια. Χρειάζεται κάτι διαφορετικό για να επέρχεται η ισορροπία»

Περισσότερα...

 

Χαζεύοντας τα βιντεάκια στο Instagram, αποκλείεται να μην έχεις συναντήσει το προφίλ της Mamabloom_spreadlove, της κατά κόσμον Μαρίας Κιουρτσόγλου. Επιλέγοντας να διακωμωδεί οικογενειακές στιγμές, τα ευτράπελα της μητρότητας και τις δυσκολίες στο μεγάλωμα των παιδιών, σε κάνει να αντιληφθείς πως το να είσαι μαμά είναι για όλες μας ένα στοίχημα, το οποίο όμως, με τις κατάλληλες δόσεις χιούμορ, μπορούμε να το κερδίζουμε καθημερινά.

Περισσότερα...

Ναταλί Σελληνίδου: «Αγαπώντας τα ζώα και μεγαλώνοντας κοντά τους τα παιδιά γίνονται ενήλικοι με ενσυναίσθηση»

Περισσότερα...

 

Αν δεν το γνωρίζεις ή δεν το έχεις ήδη επισκεφτεί, σε παρακινούμε να το κάνεις! Το Cat Café στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Νηλέως 54, είναι μια μοναδική ευκαιρία για σένα που αγαπάς τις γάτες να βρεθείς κοντά τους απολαμβάνοντας συνάμα τον καφέ σου σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο, προσεκτικά διαμορφωμένο τόσο για τη δική σου ηρεμία όσο και για την προστασία των χνουδωτών μας φίλων. Μιλώντας με την ιδιοκτήτρια του καφέ, την κυρία Ναταλί Σελληνίδου, ενημερωθήκαμε για την «αποστολή»

Περισσότερα...

Μαρία Τζομπανάκη και Ελένη Σαραντέλλη: «Ο θηλασμός, για να πετύχει, θέλει υπομονή και επιμονή, χρόνο και θέληση, βοήθεια και υποστηρικτικό περιβάλλον»

Περισσότερα...

 

Από το 1996, κατά την εβδομάδα 1-7 Νοεμβρίου γιορτάζεται ο μητρικός θηλασμός στη χώρα μας. Πρόκειται για μια γιορτή που αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα του μητρικού θηλασμού για τη βρεφική ανάπτυξη, την παιδική επιβίωση αλλά και την ψυχική, συναισθηματική και σωματική υγεία των μητέρων. Οι μαίες Μαρία Τζομπανάκη και Ελένη Σαραντέλλη του κέντρου περιγεννητικής φροντίδας «Ελενθώ» του Ηρακλείου Κρήτης, αξιόλογες επαγγελματίες στον χώρο τους, με πολύ μεράκι και αγάπη για το «λειτούργημα», όπως

Περισσότερα...

Έρρικα Πρεζεράκου: «Είμαι ένας άνθρωπος που δεν δεσμεύεται εύκολα αλλά, όταν το αποφασίσει, δίνεται με την ψυχή του»

Περισσότερα...

 

Έχοντας διανύσει μια επιτυχημένη πορεία στον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό, με πολλές νίκες σε πανελλήνια και βαλκανικά πρωταθλήματα, η Έρρικα Πρεζεράκου φαίνεται πως έχει ανακαλύψει το πραγματικό νόημα της ζωής καθώς έχει συνδυάσει αποτελεσματικά τις αξίες του αθλητικού ιδεώδους με την ψυχοθεραπευτική δύναμη. Αποτέλεσμα της προσπάθειας χρόνων αποτέλεσε η πολύ επιτυχημένη μέθοδος «Replayce», ένα καινοτόμο παιδαγωγικό σύστημα αθλητισμού για μικρούς και μεγάλους, το

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Ελένη Φιλίνη: «Το θέατρο θεωρώ πως σε προετοιμάζει καλύτερα για την κοινωνία και την ίδια τη ζωή»
  2. Δημοσθένης Ταμπάκος: «Για έναν αθλητή, τροφή δεν είναι μόνο ό,τι βάζει στο στόμα του αλλά και ό,τι βλέπει, ακούει, μυρίζει και αγγίζει»
  3. Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Νιώθω πως η ανθρωπότητα έχει κάνει ένα τεράστιο πισωγύρισμα»
  4. Κατερίνα Βρανά: «Για μένα το πιο σημαντικό είναι η έλλειψη παιδείας στην ανθρώπινη συμπεριφορά»
  5. Αντώνης Τσαπατάκης: «Γίνε αυτός που θα εμπνεύσει τους άλλους να κοιτάξουν στον καθρέφτη τους και να πουν “μπορώ κι εγώ!”»
  6. Μαρία Γιαννέτου: «Η επιχειρηματικότητα με προσέγγιση από τα σχολικά χρόνια πετυχαίνει θαύματα στην ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης των παιδιών»
  7. Μάνια Παπαδημητρίου: «Έχει όμως άραγε η δικαιοσύνη στη χώρα μας τα κατάλληλα εργαλεία;»
  8. Γιώργος Χατζηπαύλου: «Ένα ταλέντο ή μια κλίση από μόνα τους δεν αρκούν»
  9. Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη: «Η συγγραφή δεν αποτελεί για μένα μια επαγγελματική επιλογή αλλά μια βαθιά ανάγκη έκφρασης του εσωτερικού μου κόσμου»
  10. Λένα Μαντά: «Καλώς ή κακώς, οι άνθρωποι έχουν σταματήσει να με εκπλήσσουν»