Συνεντεύξεις

Πέτρος Συρίγος: «Όσο πιο πολύ εκτίθεσαι στην τηλεόραση και γενικά στα μέσα, τόσο μεγαλύτερη αντοχή στο στομάχι σου θα πρέπει να έχεις!»

Περισσότερα...

 

Ανακάλυψε την αγάπη του για τη μαγειρική σε μικρή ηλικία, κατάφερε να κάνει το μεράκι του επάγγελμα και σήμερα ο Πέτρος Συρίγος είναι ένας από τους πιο γνωστούς σεφ της ελληνικής κουζίνας. Η εργατικότητά του, η πίστη του σε αυτό που κάνει και το ότι φροντίζει να απολαμβάνει τη δουλειά του αποτυπώνονται στις γευστικές δημιουργίες του, που αν δεν τις έχεις ήδη δοκιμάσει, σε παρακινούμε να το κάνεις. Τον ευχαριστούμε θερμά για το Q&A που παραχώρησε στο stentoras.gr.

Κύριε Συρίγο, έχετε αναδειχθεί Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας από την Greek

Περισσότερα...

Σπύρος Μπιμπίλας: «Θέλει γερά νεύρα και υπομονή η δουλειά μας»

Περισσότερα...

 

Δεν διστάζει να πει τη γνώμη του, ακόμα κι όταν ξέρει ότι θα είναι αντίθετη με τους πολλούς. Δεν διστάζει να πάρει θέση για τις αναξιοπρεπείς συμπεριφορές, ιδίως όταν αυτές πληγώνουν τον συνάνθρωπό του. Και οι εμπειρίες του στο θεατρικό σανίδι και τα τηλεοπτικά δρώμενα δείχνουν πως δεν είναι ο ηθοποιός που «βολεύεται». Ταλαντούχος, δραστήριος, ειλικρινής, συναισθηματικός, δίκαιος και απόλυτα προσιτός ο κ. Σπύρος Μπιμπίλας μιλά στο stentoras.gr και τον

Περισσότερα...

Θεόδωρος Καναβός: «Διαδραματίζει μεγάλο ρόλο η αυτοπεποίθηση και το αίσθημα σιγουριάς του γιατρού»

Περισσότερα...

 

Με ανεξάντλητη αγάπη για τα ζώα και την επιστήμη της ιατρικής, με ηθική και σθένος που σπανίζουν στις μέρες μας στον αγώνα του για την ίαση των ζώων συντροφιάς αλλά και των παραγωγικών ζώων, ο κτηνίατρος κ. Θεόδωρος Καναβός μιλά στο stentoras.gr για τις δυσκολίες του επαγγέλματος αλλά και στα χειρουργικά περιστατικά στα οποία παρά τη δυσκολία τους κατάφερε να ανταποκριθεί.

Κ. Καναβέ, τι σας οδήγησε να ακολουθήσετε το

Περισσότερα...

Κωνσταντίνος Κυριακού: «Το παναθρώπινο μήνυμα ελευθερία-δημοκρατία-ισότητα είναι δικαίωμα όλων, δεν είναι κάτι που πρέπει να διεκδικούμε»

Περισσότερα...

 

Hθοποιός, σκηνοθέτης, θεατρικός συγγραφέας, μεταφραστής είναι κάποιες από τις ιδιότητες του ταλαντούχου Κωνσταντίνου Κυριακού, που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί για τη φετινή χειμερινή περίοδο στη θεατρική παράσταση «Ay Carmela του Ισπανού θεατρικού συγγραφέα Χοσέ Σάντσις Σινιστέρρα, που παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Μεταξουργείο έως και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου.

Μαζί με την Κατερίνα Μπιλάλη, ως Theartes

Περισσότερα...

Γιώργος Τσούκαλης: «Ο φόβος είναι ανθρώπινο συναίσθημα και, ναι, έχω φοβηθεί».

Περισσότερα...

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη των Ιωαννίνων, η ζωή όμως τον οδήγησε στην Αθήνα. Περνώντας από διάφορα πόστα και, αφού έπεσε στα χέρια του μια αγγελία εφημερίδας από ιδιωτικό γραφείο ερευνών, αποφάσισε να ακολουθήσει το σημερινό του επάγγελμα και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Έχοντας στο ενεργητικό του αμέτρητες επιτυχημένες συμμετοχές στην ιδιωτική έρευνα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο πιο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής της χώρας μας, ο Γιώργος Τσούκαλης, μιλά στο

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Μάρα Μεϊμαρίδη: «Η κοινωνία μας είναι -δυστυχώς- πλέον ψεύτικη, κακεντρεχής και αμόρφωτη»
  2. Γεωργία Ζώη: «Η υπομονή, η καρτερία, η συγχώρηση και η αγάπη είναι οι μέγιστες των αρετών...»
  3. Ανδριάνα Μπάμπαλη: «Θα με χαρακτήριζα άνθρωπο της λογικής, λίγο πιο πραγματίστρια»
  4. Αργύρης Αγγέλου: «Νιώθω πολύ τυχερός για τις ευκαιρίες που μου έχουν δοθεί και πολύ περήφανος για αυτές που έχω διεκδικήσει και έχω πάρει»
  5. Φραγκίσκα Μεγαλούδη: «Χρειάζεται σίγουρα ευελιξία και θέλει και λίγο όραμα. Λίγη πίστη ότι τα πράγματα ίσως είναι διαφορετικά από αυτό που πιστεύουμε ότι είναι...»
  6. Αναστασία Τασούλα και Λένα Πολυχρόνη: «Η δωρεά οργάνων είναι το μεγαλύτερο δώρο ζωής».
  7. Φίλιππος Σοφιανός: «Χτύπησα πόρτες και απορρίφθηκα, αλλά εντέλει επιβεβαιώθηκα και κατάφερα να κάνω πράγματα βασιζόμενος μόνο στον εαυτό μου».
  8. Μαίρη Ραζή: «Το θέατρο αφυπνίζει, μορφώνει, καλλιεργεί τον εσωτερικό σου κόσμο».
  9. Στέλιος Καλαθάς: «Θεωρώ πως το θέατρο στην Ελλάδα χρόνο με τον χρόνο εξελίσσεται περισσότερο ως χόμπι παρά κατασταλάζει ως επάγγελμα»
  10. Άννα Βαγενά: «Για μένα το θέατρο δεν ξεχωρίζει από την πολιτική αλλά θεωρώ πως το ένα συμπληρώνει το άλλο»