9000000.jpg

 

Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται το εστιατόριο Βαρούλκο ως Χρυσό Υποστηρικτή. Το Βαρούλκο, ένα «κόσμημα» της ελληνικής γαστρονομίας, με πολυετή παρουσία στο χώρο και με επίκεντρο την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της χώρας μας, αποτελεί έναν ισχυρό υποστηρικτή της ελληνικής επιχειρηματικότητας και παραγωγής.

Το εστιατόριο, με επικεφαλής τον 1ο Έλληνα βραβευμένο με Michelin σεφ Λευτέρη Λαζάρου, προωθεί την ελληνική γαστρονομία, δημιουργώντας μοναδικά πιάτα βασισμένα σε εξαιρετικής ποιότητας εγχώρια υλικά. Η ένταξη του Βαρούλκο στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ σηματοδοτεί τη δέσμευση του να στηρίξει ενεργά την ελληνική παραγωγή και την οικονομία, αποτελώντας παράδειγμα επιχειρηματικής καινοτομίας και προώθησης της ελληνικής κουλτούρας, μέσα από τα καινοτόμα αμιγώς ελληνικά προϊόντα.

Ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ιδρυτής και επικεφαλής του Βαρούλκο, δήλωσε: «Η συμμετοχή μας στην Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ως Χρυσός Υποστηρικτής αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή. Η αξία των ελληνικών προϊόντων και συμβολή τους στην ελληνική γαστρονομία, αναδεικνύει το μεγαλείο της χώρας μας. Μέσω αυτής της συνεργασίας, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε και να προωθούμε τα ελληνικά προϊόντα, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Στόχος μου πάντα στο Βαρούλκο είναι ο “καλεσμένος” του να γευτεί την Ελλάδα σε κάθε πιάτο του, σε κάθε γουλιά του».

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, κ. Άγις Πιστιόλας, σημείωσε: «Είμαστε περήφανοι που καλωσορίζουμε το Βαρούλκο στην κοινότητά μας ως Χρυσό Υποστηρικτή. Η αφοσίωση του πολυβραβευμένου σεφ Λευτέρη Λαζάρου στην ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας, καθώς και η προσήλωσή του στη χρήση ελληνικών πρώτων υλών, ευθυγραμμίζονται πλήρως με τους στόχους και το όραμά μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η συμβολή του θα είναι καθοριστική στην έναρξη της γενικότερης στρατηγικής μας με σκοπό της σύνδεση της οικονομίας της ελληνικής παραγωγής με την οικονομία της φιλοξενίας.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn