ellakdik.jpg

 

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με σκοπό την προώθηση του σήματός της στο καταναλωτικό κοινό της Κρήτης, συνεργάζεται με τα σούπερ μάρκετ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 20 Ιουνίου 2023.

Με κεντρικό μήνυμα της ενέργειας το «Το ‘ψαξες;», οι καταναλωτές της μεγαλονήσου, στο Ηράκλειο, στα Χανιά, στο Ρέθυμνο, στον Άγιο Νικόλαο, στην Ιεράπετρα και στη Σητεία έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια των αγορών τους να αναζητήσουν το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» στις συσκευασίες των προϊόντων των εταιριών-Μελών, αλλά και να ενημερωθούν για την εμπορική προσφορά σε επιλεγμένα προϊόντα καθώς και για την κοινότητα. Στην ενέργεια συμμετέχουν οι: Agrino, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, KYKNOS, Βιολάντα, Endless EC, Αυγά Βλαχάκη, ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ, Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, Septona, 3αλφα, Coffee Island.

Οι πελάτες των σούπερ μάρκετ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ για 3 εβδομάδες έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για την ενέργεια από το φυλλάδιο προσφορών που διανέμεται στα καταστήματα της αλυσίδας, από το e-shop (eshop.xalkiadakis.gr) και το site (www.xalkiadakis.gr), από τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ φιλοξενείται και διαγωνισμός με 20 τυχερούς μέσω του Facebook της αλυσίδας (https://www.facebook.com/xalkiadakis.gr) μέχρι τις 20 Ιουνίου. Επιπλέον, στα 41 καταστήματα ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ υπάρχει διαθέσιμο το ενημερωτικό έντυπο της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Η ενέργεια πλαισιώνεται και από οθόνες σε ορισμένα καταστήματα, όπου υπάρχει προβολή βίντεο με τα μηνύματα της πρωτοβουλίας. Η συνεργασία υποστηρίζεται σε επιλεγμένα καταστήματα της ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ σε συγκεκριμένες ημέρες και από συνεργάτες-προωθήτριες, οι οποίες θα έχουν ως ρόλο να επικοινωνούν με τους πελάτες και να απαντούν σε ερωτήσεις που αφορούν στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn