sabo-fanuc_01_002_002.jpg

 

H SABO S.A. υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις της στο Βασιλικό Χαλκίδας, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022, υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας FANUC EUROPE, τον κ. Ralf Völlinger, Senior Vice President of FANUC EUROPE, κ. Claude Seiler, Head of European Technical Support Robotics, καθώς και τον κ. Hristo Gilishtarov, Managing Director της FANUC BULGARIA. Η FANUC αποτελεί τον κορυφαίο κατασκευαστή ρομποτικών συστημάτων και βιομηχανικού αυτοματισμού παγκοσμίως και στρατηγικό συνεργάτη της SABO, η οποία με περισσότερα από 500 εγκατεστημένα ρομπότ, έχει δικαίως αναγνωριστεί ως Global Application Partner του Ιάπωνα προμηθευτή.

Από πλευράς SABO, οι κυρίες Ευγενία & Ματίνα Κοίλιαρη, SABO S.A. CEO και SABO Group CEO αντίστοιχα, ξενάγησαν τους εκλεκτούς συνεργάτες, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από τις επιβλητικές εγκαταστάσεις της εταιρείας. Μέσα σε ένα συνεργατικό κλίμα, τα στελέχη των δυο συμμάχων ομίλων συζήτησαν για τα επόμενα βήματα της συνεργασίας τους, τις προκλήσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού και, το σημαντικότερο, τους τρόπους διατήρησης της ανθεκτικότητας της εφοδιαστικής αλυσίδας της βιομηχανίας σε περιόδους κρίσης όπως αυτή.

Η επίσκεψη της FANUC επισφραγίζει την άριστη συνεργασία των δύο εταιρειών από το 1995 μέχρι και σήμερα, όταν εγκαταστάθηκε το πρώτο ρομπότ στην Ελλάδα. Η CEO του Ομίλου SABO, κ. Ματίνα Κοίλιαρη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε θερμά τους κυρίους Ralf Völlinger και Hristo Gilishtarov, που στέκονται δίπλα μας, παρέχοντας μας λύσεις για την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και σχεδιάζουν μαζί μας την εξέλιξη των στελεχών μας για την ομαλή μετάβαση των εφαρμογών μας στον ψηφιακό μετασχηματισμό».

#Sabo #sabosa #fanuc

Λίγα λόγια για τον Όμιλο SABO:

Ο Όμιλος SABO ιδρύθηκε το 1984 & δραστηριοποιείται στην κατασκευή βιομηχανικού εξοπλισμού. Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα με δυναμική παρουσία σε πάνω από 50 χώρες της Ευρώπης, Ασίας, Μ. Ανατολής, Αφρικής και Βόρειας και Λατινικής Αμερικής και περισσότερους από 350 εργαζομένους, εξάγοντας το 60% του κύκλου εργασιών του.

Ο Όμιλος παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και μηχανολογικό εξοπλισμό σε εξειδικευμένους βιομηχανικούς κλάδους όπως η κεραμοποιία, η ανακύκλωση και διαχείριση αποβλήτων, οι ρομποτικές εφαρμογές, οι ηλεκτρολογικοί πίνακες και αυτοματισμοί, συστήματα logistics σε τρόφιμα, ποτά και φάρμακα, η κατασκευή έργων υποδομής και βιομηχανικών κτιρίων, η βαριά βιομηχανία, και, πρόσφατα, η ναυτιλία.

Με 40ετή παρουσία και σύνθετη τεχνογνωσία στον κατασκευαστικό τομέα, οι εταιρείες του Ομίλου εγγυώνται λύσεις υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, ανταγωνιστικό κόστος και ισχυρό after-sales service με άμεση τεχνική υποστήριξη μετά την εγκατάσταση.

Τον όμιλο συνθέτουν οι ελληνικές SABO S.A., SICAP S.A., SABO Filiere S.A., και θυγατρικές εταιρείες σε Ιταλία, Ρουμανία & Βραζιλία. 

 

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn