varva.jpg

 

 

Η εταιρία Βαρβαγιάννης συμμετείχε δυναμικά στη Foodexpo 2022 με το περίπτερό της να συγκεντρώνει πλήθος επαγγελματιών και στοχευμένων buyers από την Ελλάδα και το εξωτερικό.   

Τα στελέχη της εταιρίας συνομίλησαν με τους επισκέπτες της σημαντικότερης Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών στη Ν. Α. Ευρώπη εστιάζοντας στις πέντε διαφορετικές ετικέτες του Ούζου Βαρβαγιάννης, που τοποθετούνται σε όλο και περισσότερα σημεία πώλησης εντός κι εκτός συνόρων. Η εταιρία παρουσίασε τις ετικέτες Ούζο Βαρβαγιάννη Πράσινο, Ούζο Βαρβαγιάννη Μπλε, Ούζο Βαρβαγιάννη Εύζων, Ούζο Βαρβαγιάννη Αφροδίτη και το Ούζο Βαρβαγιάννη Συλλεκτικό, που παράγεται σε περιορισμένη ποσότητα και κλείνει μέσα του τις εμπειρίες και τα μυστικά 5 γενεών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η τοποθέτηση των πέντε ετικετών του Ούζου Βαρβαγιάννη στην εγχώρια και στις διεθνείς αγορές είναι αποτέλεσμα της προσεκτικής και μακράς διαδικασίας παραγωγής, των εξαιρετικών πρώτων υλών και φυσικά της εμπειρίας των 160 χρόνων στην απόσταξη του Ούζου που διαθέτει η οικογένεια Βαρβαγιάννη. Ο εξαγωγικός προσανατολισμός της Foodexpo 2022 βοήθησε σημαντικά στην ενίσχυση της ήδη επιτυχημένης εξαγωγικής δραστηριότητας της εταιρίας Βαρβαγιάννης.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Πιστοί φύλακες της παράδοσης των 160 χρόνων, η οικογένεια Βαρβαγιάννη βαδίζει στα βήματα που χάραξε ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης από το 1860 όταν έφτασε στο γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου. Με πολλή αγάπη και μεράκι, η εταιρεία Βαρβαγιάννης επιλέγει προσεκτικά αγνά, φυσικά υλικά, τα οποία σε απόλυτη αρμονία με την ιστορία και την παράδοση αλλά και με την χρήσιμη συμβολή της τεχνολογίας οδηγούν στη δημιουργία ενός εκλεκτού ελληνικού ποτού, του ούζου, με το οποίο το όνομα του οίκου Βαρβαγιάννη έχει καταφέρει να ταυτιστεί παγκοσμίως.

 

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn