eld24.jpg

 

Συμμετέχοντας στο επετειακό έτος των 50 χρόνων,από τις 17 μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου πραγματοποιείται μια ακόμα συνέργεια της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο λιανεμπόριο σε συνεργασία με την ελληνική αλυσίδα, στο πλαίσιο της συνεχούς προβολής και ανάδειξης του σήματος «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ». 

Ειδικότερα, στα 166 καταστήματα του «ΓΑΛΑΞΙΑ – Το ελληνικό σούπερ-μάρκετ» σε όλη την Ελλάδα για 2 εβδομάδες το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερώνεται για την ενέργεια, με κεντρικό μήνυμα «Το ‘ψαξες;» και ταυτόχρονα να αναζητά κατά τις αγορές του τα προϊόντα που φέρουν το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ». Αναλυτικά, οι πελάτες του σουπερμάρκετ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ μέσα από την παρουσίαση της ενέργειας στο ενημερωτικό φυλλάδιο του «ΓΑΛΑΞΙΑ – Το ελληνικό σούπερ-μάρκετ», με σηματοδότηση ραφιών στα προϊόντα που περιλαμβάνονται στη συνέργεια, με την ταυτόχρονη προβολή στα digital κανάλια ΓΑΛΑΞΙΑ, καθώς και με συνεργάτες-προωθήτριες σε συγκεκριμένες ημέρες.           

Στη δράση συμμετέχουν 17 εταιρίες-μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και συγκεκριμένα οι Agrino, ΕΨΑ, ΧΗΤΟΣ-ΖΑΓΟΡΙ, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, Ευβοϊκή Ζύμη, ΚΥΚΝΟΣ, Βιολάντα, Endless-Ευρωχαρτική, Aβγά Βλαχάκη, Χρυσά Αυγά, Ούζο Πλωμαρίου, ΧΙΩΝ, Φάρμα Κουκάκη, Septona, Ιωνική Σφολιάτα. Σε όλα τα καταστήματα του «ΓΑΛΑΞΙΑ – Το ελληνικό σούπερ-μάρκετ»  το κοινό θα μπορεί να αναζητήσει τα προϊόντα των εταιριών-μελών που παρουσιάζονται στο φυλλάδιο σε ειδική προσφορά.

Τα Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ μέσα από τις συνεχείς συνέργειες που υλοποιούν συμβάλλουν με τις δικές τους δυνάμεις στην εγχώρια Οικονομία και Κοινωνία στηρίζοντας κατά το μέγιστο δυνατό τον Έλληνα Πολίτη.

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρίες:

 

Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, HellasFrost, PetrouNuts, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, TheWritingFields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- MeatCompany,, TottisPack, DraculiCoffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Πυρήνας, Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Τυροκομείο Καρακάνας, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, ΜΕΒΓΑΛ, Polyeco, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου, Domus, VITEX, Κατράδης, Forlabels, FLEXIA, Elikon Graphic Arts, Φάρμα Κουκάκη, Καρύδης Labels, SABO, SEPTONA, Πρόκος, Ιωνική Σφολιάτα, Οικογένεια Βολιώτη, Organic 3S, 3αλφα

 

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ:

 

Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση.

 

 

 

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

τηλ.: 6944562025 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://ella-dikamas.gr/

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn