logo_sparta_page-0001.jpg

 

Αθήνα, 25 Μαΐου 2021

Δελτίο Τύπου

Το Ελαιόλαδο Sparta Gold χορηγός στο ελληνικό περίπτερο της London Design Biennale

Η εταιρία Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια ΑΕ, και το brand Sparta Gold, το οποίο εξάγεται σε πάνω από 35 χώρες, είναι χορηγοί του ελληνικού περιπτέρου της Έκθεσης Design Biennale του Λονδίνου, η οποία λαμβάνει χώρα από 1 έως 27 Ιουνίου 2021, στο Somerset House.

Στο ελληνικό περίπτερο εκτίθεται το έργο “Together”, ένα σκηνικό από Ελληνικό ελαιώνα, το οποίο ανακαλύπτει τη σχέση μας με τη φύση και ταυτόχρονα αναδεικνύει ιδανικά τη σύνδεση με το προϊόν Sparta Gold. Ο καλλιτέχνης – Πρίγκηπας Νικόλαος - παρουσιάζει τον θησαυρό της ελληνικής γης που είναι η ελιά, η οποία καλλιεργείται και μας δίνει τον καρπό της από την αρχαιότητα έως και 2.500 χρόνια πριν έως σήμερα με τον ίδιο τρόπο. Πρόκειται για ένα σκηνικό που μας μεταφέρει, με εικόνα και ήχο, στην ελληνική φύση, η οποία συνδέει το παρελθόν και τις ρίζες μας με το παρόν και το μέλλον μας. Μας καλεί να δούμε και να ακούσουμε το περιβάλλον μας μέσα από τα χρυσά αυτά ελαιόδενδρα και τους ήχους που τα πλαισιώνουν.

Η London Design Biennale, την οποία στηρίζει το Ελαιόλαδο Sparta Gold, είναι από τις σημαντικότερες εκθέσεις στο τομέα του design, καθώς προωθεί τις διεθνείς συνεργασίες και το ρόλο του design σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Λίγα λόγια για την Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια Α.Ε.:  

Η εταιρία Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια Α.Ε. που δραστηριοποιείται στην παραγωγή κι εμφιάλωση ελαιολάδου και σπορελαίων και στο εμπόριο προϊόντων delicatessen από το 2000, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο των τροφίμων στην Ελλάδα και αποτελεί μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Χάρη στη δομή της, καθίσταται ιδιαίτερα ευέλικτη στις νέες ανάγκες που προκύπτουν, αλλά και προσαρμοστική στις εκάστοτε μεταβολές της αγοράς. Έχει ισχυρή παρουσία τόσο στο χώρο της λιανικής και της χονδρικής, όσο και στον κλάδο HO.RE.CA και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας μεγάλων αλυσίδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σήμερα εξάγει σε 35 χώρες και στις 5 ηπείρους.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος  Γραφείου  Τύπου  και Δημοσίων Σχέσεων, τηλ.: 6944562025 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.hfo.gr/ , https://www.londondesignbiennale.com/

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn