stentoras-elladikamas-septona.jpg

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καλωσορίζει στα Μέλη της τη SEPTONA, μία από τις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες Ελληνικές εταιρίες στην αγορά των προϊόντων προσωπικής περιποίησης, που ιδρύθηκε το 1975 και εξαγοράστηκε 100% από το Θωμά και την Καλλιρόη Ευαγγελίου το 1990, οπότε και ξεκίνησε η μεγάλη ανάπτυξή της.

Ειδικότερα, εστιάζοντας στην καθετοποίηση της παραγωγής και στις εξαγωγές η SEPTONA σήμερα έχει περάσει στη δεύτερη γενιά, συνεχίζοντας το έργο των δημιουργών της με τις ίδιες επαγγελματικές και ηθικές αξίες. Στα 4 εργοστάσιά της στην Ελλάδα, παράγονται πάνω από 1.500 κωδικοί προϊόντων τα οποία διακινούνται και στις 70 χώρες που εξάγει, μέσω των 5 κέντρων διανομής που διαθέτει στην Ευρώπη. Η σταθερά ανοδική πορεία που ακολουθεί οφείλεται στην επένδυση σε στρατηγικούς πυλώνες όπως, η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, η έρευνα για ανταπόκριση στις μεταβαλλόμενες ανάγκες, η στοχευμένη επικοινωνία της μάρκας με τους καταναλωτές και η στρατηγική επένδυση στη σχέση βρέφους-μητέρας.

Το νέο Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ επιθεωρείται επιτυχώς σύμφωνα με τους κώδικες ηθικής δεοντολογίας ETI-SMETA & Amfori BSCI, αντικατοπτρίζοντας το σεβασμό της εταιρίας για τα ανθρώπινα δικαιώματα και επιβεβαιώνοντας τις προσπάθειές της για συνεχή βελτίωση. Επιπλέον, η SEPTONA ΑΒΕΕ, έχει βραβευτεί με διακρίσεις όπως  “Top Non-Food Supplier” στα Supermarket Awards 2020 καθώς και στα Green Awards 2021 για τη νέα σειρά SEPTONA Ecolife. Η εταιρία στηρίζει την ανάπτυξή της στη σύγχρονη τεχνολογία, στην ανώτερη ποιότητα των προϊόντων που παράγει και στο υψηλής τεχνογνωσίας ανθρώπινο δυναμικό ενώ εδώ και 46 χρόνια στηρίζει έμπρακτα το παιδί, τη γυναίκα, τον ηλικιωμένο και την οικογένεια.

Η SEPTONA μοιράζεται κοινό αξιακό υπόβαθρο με την ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με κοινό σημείο την πίστη στα πρωτότυπα, αυθεντικά Ελληνικά προϊόντα, καθώς και την τήρηση της ελληνικότητας της Έδρας, Παραγωγής και Ιδιοκτησίας τους.

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρείες:

Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Brava, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, HellasFrost, PetrouNuts, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, TheWritingFields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- MeatCompany, Αφοί Χαΐτογλου, TottisPack, DraculiCoffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Πυρήνας, Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Τυροκομείο Καρακάνας, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, ΜΕΒΓΑΛ, Polyeco, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου, Domus, VITEX, Κατράδης, Forlabels, FLEXIA, Elikon Graphic Arts, Φάρμα Κουκάκη, Καρύδης Labels, SEPTONA

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ:

Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση.

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://ella-dikamas.gr/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn