stentoras-elladikamas-thanopoulos-nea-khfisia.jpg

Μέχρι τις 6 Απριλίου συνεχίζεται η πρώτη ενέργεια της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο Λιανεμπόριο για το 2021 με σκοπό την προβολή και προώθηση του Σήματος της Πρωτοβουλίας στο καταναλωτικό κοινό σε συνεργασία με την Δ.Θανόπουλος Α.Ε, που αποτελεί μια 100% Ελληνική οικογενειακή εταιρεία και το μοναδικό ελληνικό σούπερ μάρκετ με ιστορία και εμπειρία 144 χρόνων.

Μετά την επιτυχία και τη θερμή αποδοχή της δράσης από το κοινό το προηγούμενο διάστημα, από τις 17 Μαρτίου η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ έχει νέα, δυναμική εμφάνιση στο κατάστημα Θανόπουλος στη Νέα Κηφισιά με κεντρικό μήνυμα της ενέργειας «Το ‘ψαξες;». H «γέννηση» της κοινής αυτής δράσης προέκυψε με στόχο την περαιτέρω αναγνωρισιμότητα του Σήματος ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αλλά και την προτροπή προς τους καταναλωτές της αλυσίδας να το αναζητήσουν στις συσκευασίες των προϊόντων που ανήκουν στα Μέλη της Πρωτοβουλίας κατά τη διάρκεια των αγορών τους. Οι συμμετέχουσες εταιρίες είναι στο σύνολο τους 24 και διαθέτουν κωδικούς σε ειδική προσφορά. Συγκεκριμένα συμμετέχουν οι εταιρίες, Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, ΧΗΤΟΣ – ΖΑΓΟΡΙ, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Brava, Ευβοϊκή Ζύμη, KΥΚΝΟΣ, Petrou Nuts, Βιολάντα, Endless-Ευρωχαρτική, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Draculi Coffee, Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, ΧΙΩΝ, Κτήμα Σκούρα, Μύλοι Θράκης,  Γεωδή και ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ.

Η συντονισμένη επικοινωνία της ενέργειας προβάλλεται με ειδική κατασκευή που δημιουργεί μια «γωνιά» ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο εσωτερικό του καταστήματος Θανόπουλος. Παράλληλα, πραγματοποιείται προώθηση της συνέργειας στο φυλλάδιο προσφορών και στα digital μέσα της Δ.Θανόπουλος Α.Ε, η οποία συνδυάζει αρμονικά την παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις προσφέροντας μια μοναδική αγοραστική εμπειρία. Η προβολή θα ενισχυθεί σε επιλεγμένες ημέρες και από συνεργάτες-προωθήτριες, οι οποίες θα έχουν ως ρόλο να επικοινωνούν με τους πελάτες της αλυσίδας και να απαντούν σε ερωτήσεις που αφορούν στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. 

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρείες:

Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Brava, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, HellasFrost, PetrouNuts, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, TheWritingFields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- MeatCompany, Αφοί Χαΐτογλου, TottisPack, DraculiCoffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη,  Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Πυρήνας, Biosolids, Κρόκος  Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Γεωργική Ανάπτυξη, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Τυροκομείο Καρακάνας, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, ΜΕΒΓΑΛ, Polyeco, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου, Domus, VITEX, Κατράδης, Forlabels, FLEXIA, Elikon Graphic Arts, Φάρμα Κουκάκη, Καρύδης Labels

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ:

Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση.

Λίγα λόγια για τη Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

H Δ. Θανόπουλος Α.Ε. είναι το μοναδικό ελληνικό super market με ιστορία και εμπειρία 144 χρόνων. Πρωταρχικός και καθημερινός στόχος της εταιρείας αποτελεί η παροχή της βέλτιστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες της. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της αυστηρής επιλογής προμηθευτών και παραγωγών, της απόλυτης τήρησης των κανόνων υγιεινής, των συχνών εσωτερικών ποιοτικών ελέγχων καθώς και της συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού.

Από το 1877 η εταιρεία υποστηρίζει και εξελίσσει με σθένος αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει, τη μεγαλύτερη και πιο ξεχωριστή ποικιλία στην Ελληνική αγορά.

Στο δίκτυο των φυσικών καταστημάτων της & στο ηλεκτρονικό κατάστημα οι καταναλωτές μπορούν να βρουν χιλιάδες εγχώρια και τοπικά είδη, εισαγόμενα επώνυμα υψηλής ποιότητας καθώς και μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων προϊόντων διατροφής.

Η  Δ. Θανόπουλος Α.Ε. παραμένει μια γνήσια και 100% Ελληνική οικογενειακή εταιρεία, η οποία πιστή στις αξίες 4 γενεών, δίνει καθημερινά τον καλύτερο εαυτό της στην εξυπηρέτηση των πελατών με χαρά και σεβασμό. Συνδυάζει αρμονικά την παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις προσφέροντας μια ασύγκριτη αγοραστική εμπειρία.

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://ella-dikamas.gr/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn