l1.jpg

 

Αθήνα, 21 Ιουλίου 2020

 

H Λουξ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία αναψυκτικών και χυμών συμβάλλοντας στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας για την αντιμετώπιση της κρίσης λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού προχώρησε σε αγορά συσκευών χορήγησης υγρών φαρμάκων μέσω αντλιών υψηλής ακρίβειας για κοινά και φωτοευαίσθητα φάρμακα για το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας».

Ag2Συγκεκριμένα, με βαθιά κοινωνική συνείδηση για την τοπική και πανελλαδική κοινωνία, η Λουξ -που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια ιστορίας και παράδοσης -στήριξε το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών « Ο Άγιος Ανδρέας», το δεύτερο μεγαλύτερο νοσοκομείο στην Πάτρα και ένα από τα μεγαλύτερα στη Δυτική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο, προσφέροντας το σημαντικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τα downloads που πραγματοποίησαν οι καταναλωτές με τη χρήση της πρωτοπόρας, δωρεάν εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, Loux plai-plai, που δημιούργησε πρόσφατα η εταιρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημαντική αυτή δωρεά εξασφαλίζει επάρκεια για μεγάλο διάστημα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

 «Η Διοίκηση του Νοσοκομείου εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της στην εταιρία ΛΟΥΞ-ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ΑΒΕΕ για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά της, επισημαίνοντας ότι τέτοιες χειρονομίες αποδεικνύουν έμπρακτα την ευαισθησία και το ενδιαφέρον των φορέων και των επιχειρήσεων της πόλης μας».

 

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρία αναψυκτικών και χυμών, που τη φετινή χρονιά συμπληρώνει 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερή ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Diamonds of the Greek Economy, Healthy Diet Awards κ.λπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plus ‘n light και λουξ plus ‘n light tea, που λάνσαρε η εταιρία, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος  Γραφείου  Τύπου  και Δημοσίων Σχέσεων

τηλ.: 6944562025

 e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.loux.gr, http://www.plusnlight.gr/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn