dik14.JPG

 

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, θέλοντας να συνδράμει το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων και όσους συνεισφέρουν στη μεγάλη προσπάθεια στον Έβρο για την προστασία των συνόρων μας, τάσσεται στο πλευρό τους υποστηρίζοντάς τους με τα μέσα που διαθέτει.

Ειδικότερα, 7 μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, και συγκεκριμένα οι εταιρίες Agrino, Χήτος ΑΒΕΕ – Ζαγόρι, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Χρυσά Αυγά, ΧΙΩΝ, Δίρφυς, ΜΕΓΒΑΛ, προσέφεραν ποσότητες προϊόντων τους σε όσους συμβάλλουν στη διασφάλιση της συνοριακής γραμμής, στον Στρατό, στην Αστυνομία και στους πολίτες. Οι εταιρίες διέθεσαν στις Ελληνικές Αρχές όσπρια, ρύζι, νερό, ελαιόλαδο, αυγά, αλάτι και γάλα, καλύπτοντας ορισμένες από τις άμεσες ανάγκες τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κίνηση αυτή αποτελεί ένδειξη ευγνωμοσύνης των μελών της πρωτοβουλίας στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν οι φρουροί των συνόρων της χώρας μας.

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, εκπροσωπώντας σημαντικό τμήμα του ελληνικού επιχειρείν, συμβάλλει συστηματικά με δράσεις που αποσκοπούν στην υποστήριξη του κοινωνικού συνόλου, καθώς και στην τόνωση της εθνικής ομοψυχίας στην παρούσα χρονική περίοδο.

Άννη Καραγκιουλέ
 Σύμβουλος Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τηλ.: 6944 562025, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://ella-dikamas.gr/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn