ELLA-DIKA_MAS_VORIDIS.jpg

 

Μέλη του Δ.Σ. της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συναντήθηκαν την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη, πραγματοποιώντας μια ουσιαστική συζήτηση για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, συνεχίζοντας τις επαφές με εκπροσώπους της Πολιτείας, η πρόσφατη συνάντηση της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με τον υπουργό δημιούργησε πρόσφορο έδαφος για έναν εποικοδομητικό διάλογο. Η ατζέντα περιλάμβανε θέματα ζωτικής σημασίας για την ελληνική επιχειρηματικότητα και την εθνική οικονομία, μεταξύ των οποίων η μάστιγα  των ελληνοποιήσεων και η εντατικοποίηση των ελέγχων της αγοράς, για την οποία δόθηκαν προτάσεις, η σύνδεση της αγροδιατροφής με τον τουρισμό, η προώθηση των εξαγωγών των αγροτικών προϊόντων, καθώς και η επιτάχυνση των εγκρίσεων των επενδυτικών προγραμμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Βορίδης, μετά την ενημέρωση για το έργο και τις δράσεις της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, τέθηκε υπέρ της πρωτοβουλίας και της ιδεολογίας της και αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των προσπαθειών της, θέτοντας υπό εξέταση τα αιτήματα που παρουσιάστηκαν στη σημαντική για το ελληνικό επιχειρείν συνάντηση.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ Άγις Πιστιόλας επεσήμανε: «Ο τομέας της αγροτικής ανάπτυξης και των τροφίμων αποτελεί κινητήριο δύναμη για την ελληνική οικονομία. Ο ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας που έχουμε με την κυβέρνηση και τους εκπροσώπους της μας επιτρέπει να αναδεικνύουμε και να θέτουμε προς επίλυση πάγια ζητήματα που λειτουργούν αποτρεπτικά για τις αμιγώς ελληνικές εταιρίες οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα».

 

Άννη Καραγκιουλέ
Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Τηλ.: 6944 562025, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://ella-dikamas.gr/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn