×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 733

ella-dikamas_0210.jpg

Η 7η ολομέλεια της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλοπούλου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στη γραφική Ξάνθη το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου κατόπιν πρόσκλησης του μέλους της Απόστολος Παπαδόπουλος – Meat Company προκειμένου να ενισχυθεί και να διευρυνθεί το αποτύπωμα της πρωτοβουλίας σε όλη την Ελλάδα.

Με την ολοένα και αυξανόμενη ένταξη νέων μελών στην πρωτοβουλία και τη σύμπραξή τους για την ανάδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, η ατζέντα της 7ης ολομέλειας στηρίχθηκε στον ρόλο και στις δράσεις της πρωτοβουλίας με στόχο τον δημόσιο διάλογο, τις συνέργειες των μελών εντός και εκτός συνόρων, αλλά και τις ενέργειες για την αναγνωρισιμότητα του σήματος της κοινότητας από το καταναλωτικό κοινό.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η κλειστή 7η ολομέλεια των μελών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στο εμβληματικό κτίριο Αρχοντικό Χατζιδάκι.

Στην ανοιχτή εκδήλωση της 7ης ολομέλειας που ακολούθησε στο ξενοδοχείο 1.000 Colors  πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του οράματος και των δράσεων της πρωτοβουλίας, ενώ έγινε και απονομή πιστοποιήσεων στα πέντε νέα μέλη. Το παρών, εκτός από τα μέλη, έδωσαν ο Εμμανουήλ Χρ. Τσέπελης, δήμαρχος Ξάνθης, ο Εμμανουήλ Ι. Φανουράκης,  αντιδήμαρχος Ξάνθης, η Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ξάνθης, επιχειρηματίες από την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς και εκπρόσωποι του τοπικού Τύπου.

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου τα μέλη μαζί με τις οικογένειές τους ξεναγήθηκαν στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης και στο λαογραφικό μουσείο της περιοχής και πραγματοποίησαν επισκέψεις στις εγκαταστάσεις των μελών Απόστολος Παπαδόπουλος – Meat Company στην Ξάνθη, καθώς και στην εταιρία Μύλοι Θράκης στην Αλεξανδρούπολη.

Επιπλέον, η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συνεχίζει δυναμικά το έργο της μέσα από τις αδιάκοπες προσπάθειές της με στόχο αφενός την ενίσχυση της φωνής της ελληνικής επιχειρηματικότητας και αφετέρου την ανάδειξη της υπεραξίας των ελληνικών προϊόντων της για την ελληνική οικονομία.

Άννη Καραγκιουλέ
Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
6944 562025, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://ella-dikamas.gr/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn