MD_ElladikaMas_Post_003.jpg

 

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ επιβεβαιώνει τη σταθερή αριθμητική της επέκταση υποδεχόμενη στα μέλη της την εταιρία Μύλοι Δάκου, αναδεικνύοντας τη σημασία της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και της ελληνικής παραγωγής-μεταποίησης και ενδυναμώνοντας τη φωνή των ελληνικών επιχειρήσεων και των πρωτότυπων προϊόντων τους.

MYLOI DAKOU logo

Ειδικότερα, η εταιρία Μύλοι Δάκου αποτελεί µια αμιγώς ελληνική επιχείρηση με πίστη στο επιχειρηματικό και κοινωνικό της όραμα. Από το 1875 συνεχίζει τη μεγάλη ιστορία της οικογένειας Παναγιώτη ∆άκου στον χώρο της αλευροβιοµηχανίας, διοικούμενη σήμερα από την 4η γενιά. Οι εκλεκτές ποικιλίες σιτηρών, ο εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας, η τεχνογνωσία και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της συμβάλλουν σήμερα στην παραγωγή περισσοτέρων από 75 τελικών προϊόντων, καλύπτοντας όλο το φάσμα απαιτήσεων της αγοράς.

Αξίζει να τονιστεί ότι εδώ και 144 χρόνια η εταιρία Μύλοι Δάκου, ως µια ιστορική επιχείρηση με ελληνική έδρα και ιδιοκτησία, παράγει άλευρα άριστης ποιότητας τόσο για τον επαγγελματία αρτοποιό-ζαχαροπλάστη όσο και για την ελληνική οικογένεια, κατορθώνοντας να ταυτίζει το όνομά της με τα ποιοτικότερα ελληνικά προϊόντα.

Το νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, συνυφασμένο εδώ και δεκαετίες με την ελληνική παράδοση, ενισχύει σταθερά την παρουσία του στην αγορά και μέσω της ένταξής του στην ένωση προσβλέπει στην ανάδειξη των προϊόντων που δημιουργούνται, παράγονται και ανήκουν σε ελληνικές εταιρίες.

Σημειώνεται ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν 57 εταιρίες.

 

Άννη Καραγκιουλέ

Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Τηλ.: 6944562025, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://ella-dikamas.gr/

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn