×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 733

elladikamas_1004.jpg

 

Υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλοπούλου, την ευγενική χορηγία των τεσσάρων συστημικών τραπεζών της Ελλάδας, και συγκεκριμένα της Εθνικής Τράπεζας, της Alpha Bank, της Eurobank και της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς και την υποστήριξη των ΕΒΕΑ και ΕΒΕΠ, πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα η 6η ολομέλεια της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης στην Αθήνα.

Με τη δυναμική της πρωτοβουλίας να ενισχύεται συστηματικά μέσω της σύμπραξης ολοένα και περισσότερων εταιριών για την ανάδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, η ατζέντα της 6ης ολομέλειας στηρίχθηκε στη συζήτηση για την κοινή κατεύθυνση και τις συνέργειες των μελών προς επίτευξη των στόχων της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Ειδικότερα, εστιάζοντας στο όραμα και στις αξίες που διέπουν την πρωτοβουλία, τα μέλη, που διακρίνονται για την ελληνικότητα της έδρας, της παραγωγής και της ιδιοκτησίας τους, υπογράμμισαν ότι, αντιμετωπίζοντας την Ελλάδα ως βάση των εγχώριων και διεθνών δραστηριοτήτων τους και όχι απλώς ως άλλη μια αγορά, επιδιώκουν συλλογικά την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας και την προώθηση της υψηλής προστιθέμενης αξίας των πρωτότυπων ελληνικών προϊόντων.

Στο δείπνο που ακολούθησε τα 55 μέλη της πρωτοβουλίας πραγματοποίησαν συζητήσεις για την εξέλιξη των επαφών με υποψήφιες επιχειρήσεις που ενδέχεται να ενταχθούν στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Αξίζει να τονιστεί ότι το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος του Μουσείου της Ακρόπολης κ. Παντερμαλής Δημήτρης, ο διακεκριμένος αρχαιολόγος κ. Θέμελης Πέτρος και ο πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ κ. Κωνσταντακόπουλος Αχιλλέας, οι οποίοι βραβεύτηκαν για τη μακρά και αξιόλογη πορεία τους, καθώς και για το διαχρονικό έργο τους, που κληροδοτείται στις επόμενες γενιές.

Επιπλέον, με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση υψηλόβαθμα στελέχη των τεσσάρων ευγενικών χορηγών, των υποστηρικτών, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και ποικίλων φορέων, καθώς και επιφανείς επιχειρηματίες, οι οποίοι στη συνέχεια είχαν τη μοναδική ευκαιρία της ιδιωτικής περιήγησης στους τρεις ορόφους του Μουσείου της Ακρόπολης, ενώ η μαγική βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο στο εστιατόριο του μουσείου.

Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 ακολούθησε η κλειστή ολομέλεια της πρωτοβουλίας στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso με την πραγματοποίηση της τακτικής γενικής συνέλευσης. Ένα από τα θέματα που περιλάμβανε η ατζέντα ήταν οι βραβεύσεις των μελών Λουξ, Ευβοϊκή Ζύμη και Endless – Ευρωχαρτική με γνώμονα την καλύτερη χρήση και την αποτελεσματικότερη ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του σήματος ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Παράλληλα, με τη λήξη της διετούς θητείας του Δ.Σ. της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, οι αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα ανέδειξαν το νέο Δ.Σ. για την περίοδο 2019-2021, το οποίο απαρτίζεται από τον πρόεδρο της πρωτοβουλίας Πιστιόλα Άγι, τον αντιπρόεδρο Τσαούτο Μιχάλη, τη γραμματέα Νιτσιάκου Μαριλένα, τον ταμία Ευσταθίου Αριστείδη, τα μέλη Μαρλαφέκα Πλάτωνα, Χήτο Νίκο και Σκαγιά Πόπη, καθώς και το αναπληρωματικό μέλος Δάκου Αθανασία.

Άννη Καραγκιουλέ
Σύμβουλος Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
Τηλ.: 6944 562025, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://ella-dikamas.gr/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn