×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 733

kopi_pitas2_1402.jpg

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, στο πλαίσιο της πανελλαδικής εμβέλειάς της, πραγματοποίησε διήμερη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της στο Περτούλι Τρικάλων 1-3 Φεβρουαρίου 2019 με αφετηρία το Αρχοντικό Χατζηγάκη, γιορτάζοντας παρουσία μελών και εκπροσώπων της την αρχή του νέου εποικοδομητικού και παραγωγικού έτους της.

Η πρώτη μέρα ξεκίνησε με ξενάγηση στην ιερά μονή Αγίου Στεφάνου Μετεώρων και στη συνέχεια  τα μέλη, οι οικογένειές τους και οι εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας επισκέφθηκαν την τοπική μπισκοτοβιομηχανία «Βιολάντα», που αποτελεί μέλος της πρωτοβουλίας.

Ο κ. Κώστας Τζιωρτζιώτης, διευθύνων σύμβουλος της «Βιολάντα», ήταν ο οικοδεσπότης στο γεύμα που ακολούθησε στο παραδοσιακό εστιατόριο «Χάνι»  παρουσία του προέδρου του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκου και τοπικών δημοσιογράφων.

Το βράδυ της ίδιας μέρας το δείπνο, που απαρτιζόταν από προϊόντα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο Αρχοντικό Χατζηγάκη, τίμησε με την παρουσία του ο πολυβραβευμένος για το έργο του δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, Θεσσαλοί επιχειρηματίες, καθώς και εκπρόσωποι του Τύπου. Στη συνέχεια ακολουθήσε η κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας, κατά την οποία η εταιρία Λουξ στάθηκε τυχερή κερδίζοντας το φλουρί.

Αξίζει να τονιστεί ότι το διήμερο αποτέλεσε ιδανική αφορμή για την ανάπτυξη περαιτέρω δεσμών και συνεργειών μεταξύ των μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και τον προσδιορισμό νέων στόχων, επιβεβαιώνοντας το κλίμα συνεργασίας της κοινότητας και την αδιάκοπη κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και της υπεραξίας των ελληνικών προϊόντων της για την ελληνική οικονομία.

Άννη Καραγκιουλέ,
Σύμβουλος Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
Τηλ.: 6944 562025
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://ella-dikamas.gr/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn