Στα Social Media

Στα Social Media, 11 - 18 Μαρτίου 2019

Περισσότερα...

Δημοσιεύσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook και Twitter) που κέρδισαν το ενδιαφέρον της ομάδας του Skywalker.gr την εβδομάδα 11-18 Μαρτίου 2019 και θέλουμε να τις μοιραστούμε μαζί σας.

Περισσότερα...

Στα Social Media, 4-11 Μαρτίου 2019

Περισσότερα...

Δημοσιεύσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook και Twitter) που κέρδισαν το ενδιαφέρον της ομάδας του Skywalker.gr την εβδομάδα 4-11 Μαρτίου 2019 και θέλουμε να τις μοιραστούμε μαζί σας.

Περισσότερα...

Στα Social Media, 25 Φεβρουαρίου - 4 Μαρτίου 2019

Περισσότερα...

Δημοσιεύσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook και Twitter) που κέρδισαν το ενδιαφέρον της ομάδας του Skywalker.gr την εβδομάδα 25 Φεβρουαρίου-4 Μαρτίου 2019 και θέλουμε να τις μοιραστούμε μαζί σας.

Περισσότερα...

Στα Social Media 11-18 Φεβρουαρίου 2019

Περισσότερα...

Δημοσιεύσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook και Twitter) που κέρδισαν το ενδιαφέρον της ομάδας του Skywalker.gr την εβδομάδα 11-18 Φεβρουαρίου 2019 και θέλουμε να τις μοιραστούμε μαζί σας.


Πώς αμείβεται η Καθαρά Δευτέρα στον ιδιωτικό τομέα (Πηγή: Twitter, https://twitter.com/edimosio/status/1097397116836765697)

Περισσότερα...

Με ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ ενημερώνει ότι η αργία της Καθαράς Δευτέρας δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες αργίες που ορίζονται από τον νόμο για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα. Ωστόσο, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις στη χώρα μας αργούν και παραμένουν κλειστές την Καθαρά Δευτέρα, καθώς η ημέρα έχει χαρακτηριστεί αργία από διάταξη ΣΣΕ, κανονισμό εργασίας της επιχείρησης, επιχειρησιακή συνήθεια και έθιμο. Στην

Περισσότερα...

Social Media, 4 - 11 Φεβρουαρίου 2019

Περισσότερα...

Δημοσιεύσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook και Twitter) που κέρδισαν το ενδιαφέρον της ομάδας του Skywalker.gr την εβδομάδα 4-11 Φεβρουαρίου 2019 και θέλουμε να τις μοιραστούμε μαζί σας.

Περισσότερα...

Στα Social Media: 28 Ιανουαρίου - 04 Φεβρουαρίου 2019

Περισσότερα...

Δημοσιεύσεις από τα social media (Facebook και Twitter) που κέρδισαν το ενδιαφέρον της ομάδας του skywalker.gr την εβδομάδα 28 Ιανουαρίου-4 Φεβρουαρίου 2019 και θέλουμε να τις μοιραστούμε μαζί σας.


 

5 λόγοι για να συνεχίσεις να εργάζεσαι μετά τη γέννηση του παιδιού σου (https://goo.gl/cpvU3k, Facebook)

Περισσότερα...

Η απόφαση να απέχεις από την αγορά εργασίας μετά τη γέννηση του παιδιού ίσως φαίνεται περισσότερο δελεαστική σε σχέση με το παρελθόν. Το μεγάλο ποσοστό ανεργίας σε συνδυασμό με τις αρκετά δύσκολες συνθήκες εργασίας είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για να επιλέξεις να παραμείνεις κοντά στο παιδί σου, αλλά και να απαλλαγείς από τις ενοχές που ξέρεις ότι θα έρθουν τη στιγμή που θα πρέπει να το αφήσεις για να πας στη δουλειά. Ίσως, όμως

Περισσότερα...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.