epikairothta_14-2.jpg

 

Τη στήριξή του στο πρόσωπο του κ. Προκόπη Παυλόπουλου εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο πρωθυπουργός χθες στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για την αναθεώρηση του Συντάγματος, γνωστοποιώντας την επιθυμία του ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει την ανανέωση της θητείας του ως Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Τσίπρας προκάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να δηλώσει ότι θα ψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2020 βάζοντας τέλος στη συζήτηση για «παιχνίδια» γύρω από το θέμα, ενώ παράλληλα αναρωτήθηκε για ποιο λόγο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αποφεύγει επιμελώς να απαντήσει. Αυτό σημαίνει ότι η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης δεν επιθυμούν να ανανεώσει τη θητεία του ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ίσως γιατί δεν θεωρεί ότι είναι καλός Πρόεδρος είτε γιατί έχει τάξει κάπου αλλού τη στήριξή του, ενδεχομένως σε κάποιο στέλεχος του ΚΙΝΑΛ», εκτίμησε. Απαντώντας στις αιτιάσεις του πρωθυπουργού, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Σας απασχολεί η διαχείριση ήττας, γιατί ασχολείστε με το τι θα κάνει η Ν.Δ. στη βεβαιότητα ότι θα κερδίσει τις εκλογές; Έχουμε άριστη σχέση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον σέβομαι ιδιαίτερα και θεωρώ ότι εκτελεί άριστα τα καθήκοντά του».

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn