vouli_copy.jpg

 

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, που θα κορυφωθεί απόψε με τη διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας. Μετά τη σφοδρή αντιπαράθεση της Τετάρτης, οι Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης θα διασταυρώσουν εκ νέου τα ξίφη τους από το βήμα της Βουλής. Οι πολιτικοί αρχηγοί αναμένεται να έχουν νέα «σύγκρουση» εφ’ όλης της ύλης, καθώς το πολιτικό σκηνικό είναι ιδιαιτέρως τεταμένο ενόψει και των ευρωπαϊκών και αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου.

Τα επιτελεία των κομμάτων δεν αναμένουν εκπλήξεις κατά την ψηφοφορία και θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι η κυβέρνηση θα λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης του βουλευτικού σώματος. Υπενθυμίζεται ότι η αξιωματική αντιπολίτευση υπέβαλε πρόταση μομφής εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με αφορμή σχόλιά του για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο, και η κυβέρνηση αντέδρασε αμέσως μετατρέποντας την πρόταση μομφής εναντίον του αν. υπουργού σε ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Sputnik Ελλάδας

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn