Athens_Art_Festival_900x600.jpg

 

Η Τέχνη ως κιβωτός πολιτισμού!
Μια αχτίδα στον πολιτισμό μας!
Η Τέχνη είναι Φως!

Στις 21-22 Οκτωβρίου 2023 στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχή  χρονιά το Athens Art Festival, το μοναδικό φεστιβάλ-θεσμός που αγκαλιάζει όλες τις τέχνες!

Δύο επιτυχημένες διοργανώσεις, το 2021 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και το 2022 στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι, ένα φεστιβάλ που φιλοξένησε τη δουλειά περισσότερων από 280 καλλιτεχνών συνολικά και καλωσόρισε πάνω από 8.000 επισκέπτες.

Η εκδήλωσή μας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς & Νήσων, της International Action Art και της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων.

Σκοπός

Το Athens Art Festival προάγει τις Τέχνες μας και τον Πολιτισμό, συσφίγγουμε τις σχέσεις μας μέσα από τη συναναστροφή και τη γνωριμία των επισκεπτών με ικανό αριθμό καλλιτεχνών.

Στόχος

Είναι ο άνθρωπος, οι τέχνες, η κουλτούρα, η ανάδειξη και η εξέλιξη του πολιτισμού. Γινόμαστε αρωγοί και προτρέπουμε τον καλλιτέχνη μέσα από το έργο του να δραστηριοποιείται γύρω από ενέργειες που στόχο έχουν έναν, την Τέχνη!

Όφελος

Αυτή η δράση θα δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να δει το έργο των καλλιτεχνών και να εμπνευστεί από αυτό με σκοπό να δημιουργήσει κάτι δικό του. Επίσης, δίνεται η ευκαιρία στις σχολές (δραματικές, ωδεία κ.ά.) να παρουσιάσουν τη δουλειά τους ώστε να προβληθεί το έργο της εκάστοτε σχολής.

Στο Athens Art Festival δημιουργούμε μια φυσική πλατφόρμα άμεσης επαφής και διάδρασης με θέματα από τις παρακάτω ενότητες:

  • Εικαστικά, Φωτογραφία, Ζωγραφική
  • Βιβλίο, Ποίηση
  • Video Art
  • Μοντελισμός, Συλλογές, Χειροτεχνία, Κεραμική
  • Επιτραπέζια, Στρατηγική, Παιχνίδια

Θέλεις να πάρεις μέρος στο φεστιβάλ; Το open call μόλις άνοιξε! Γίνε εκθέτης του Athens Art Festival και ανάδειξε άμεσα τα έργα σου ή την επιχείρησή  σου.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ: https://forms.gle/6ebsd6mADCX9cgyJ7

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος: 29 Ιουλίου τ.έ.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn