raceforthecure900x600.jpg

 

Για εσένα που αγαπάς το τρέξιμο. Για εσένα που σου αρέσει το περπάτημα.

Για εσένα που θέλεις να προσφέρεις στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τον καρκίνο του μαστού!

 

15o Greece Race for the Cure® - Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Το Greece Race for the Cure®, η διοργάνωση-θεσμός ενάντια στον καρκίνο του μαστού, επιστρέφει για 15η χρονιά στο Ζάππειο και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, ελάτε να  τρέξουμε 5 χιλιόμετρα, να περπατήσουμε 2 χιλιόμετρα, να μοιραστούμε διαδικτυακά τις μοναδικές στιγμές του αγώνα και να μεταδώσουμε δυνατά το μήνυμα πως ΜΑΖΙ είμαστε πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού!

Φέτος, η εκκίνηση του Greece Race for the Cure® θα σηματοδοτήσει παράλληλα και την έναρξη του μήνα Οκτωβρίου, ο οποίος είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού αλλά και στην υγεία κάθε γυναίκας.

Το Greece Race for the Cure® διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), και την έγκριση της οργάνωσης Think Pink Europe®.

 

Οι εγγραφές άνοιξαν

Οι εγγραφές για το 15ο Greece Race for the Cure® ξεκίνησαν και πραγματοποιούνται αποκλειστικά διαδικτυακά εδώ: https://greecerace.gr/greece-race-for-the-cure-registrations/

 

Σε κάθε εγγραφή περιλαμβάνεται το συλλεκτικό t-shirt* της διοργάνωσης και chip χρονομέτρησης για τους δρομείς.

 

Πληροφορίες

  • 5 χμ. Αγώνας Δρόμου: 09:30 π.μ. / Αντίτιμο συμμετοχής: 10 €
  • 2 χμ Περίπατος: 10:30 π.μ. /Αντίτιμο συμμετοχής: 8 €
  • Digital: Όπου και αν είσαι / Αντίτιμο συμμετοχής: 8 €

*(έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων)

 

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και έλα να γιορτάσουμε ΜΑΖΙ τη ζωή!

 

Race Village – Σάββατο 30/09 και Κυριακή 1/10

 

Το 15ο Greece Race for the Cure®  ξεκινά το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου με δωρεάν δράσεις στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου για μικρούς και μεγάλους, Sponsorsexpo, δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, μουσική, χορό και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Σας περιμένουμε!

 

Γιατί αγωνιζόμαστε

ΜΑΖΙ αγωνιζόμαστε για να παρέχουμε, πανελλαδικά, δωρεάν προγράμματα για την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, για την ψυχοκοινωνική υποστήριξη και διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών με καρκίνο μαστού, για την ενδυνάμωση των ασθενών, την απομυθοποίηση της νόσου, για να νικήσουμε τον φόβο και τις προκαταλήψεις γύρω από την ασθένεια. Μάθε περισσότερα: https://greecerace.gr/giati-agonizomaste.

 

#GRFC2023

Χρησιμοποιώντας το hashtag της διοργάνωσης #GRFC2023 και tag @almazois δυναμώνουμε ακόμα περισσότερο τη φωνή μας ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

Μοιράσου στα προσωπικά σου κοινωνικά δίκτυα την εμπειρία της συμμετοχής σου, προσκάλεσε τους φίλους σου να πάρουν μέρος και διάδωσε μαζί μας τα αισιόδοξα μηνύματα του αγώνα για την πρόληψη, τη θεραπεία και τη ζωή μετά τον καρκίνο του μαστού.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση: www.greecerace.gr

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn