thlekpaidefsh-dhmotika-nhpiagwgeia-20-11-2020.jpg

Επικριτικός έναντι της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως για τα προβλήματα στην τηλεκπαίδευση που ξεκίνησε σήμερα στα δημοτικά, τα νηπιαγωγεία και τα προνήπια είναι με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Ο κ. Κριθαρίδης τονίζει ότι «δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από μία κυβέρνηση που διαρκώς το μόνο πράγμα με το οποίο ασχολείται είναι το πώς να επιρρίψει τις ευθύνες της αλλού και να διαχειριστεί επικοινωνιακά το πολλαπλό της φιάσκο» και προσθέτει ότι «το υπουργείο Παιδείας και η κ. Κεραμέως δεν βγήκαν να πουν ούτε για τον σέρβερ της Cisco στην Ευρώπη, ούτε για τους χάκερς, ούτε για την υπερβολική χρήση. Πώς να το πουν και με ποια ντροπή πια;».

Επίσης, επικρίνεται η κα Κεραμέως επειδή «δεν απάντησε ουσιαστικά σήμερα στην ερώτηση του βουλευτή του ΜέΡΑ25 Κρίτωνα Αρσένη για το θέμα του ταξικού αποκλεισμού παιδιών προερχόμενων από φτωχότερες οικογένειες σε μια Ελλάδα με 10 χρόνια τώρα κρίσης, μνημονίων και πλέον πανδημίας».

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn