tr25.png

 

Νύχτες Τρόμου 2020

7ο Διεθνές Horrorant Film Festival:

Παγκόσμια πρεμιέρα

«Asylum: Twisted horror and fantasy tales»

Το πρώτο και μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ τρόμου στην Ελλάδα επιστρέφει!

Τρεις περίπου μήνες απομένουν για την έναρξη του 7ου Horrorant Film Festival Νύχτες Τρόμου, του πρώτου και μεγαλύτερου κινηματογραφικού φεστιβάλ genre ταινιών στην Ελλάδα.

Οι προετοιμασίες συνεχίζονται με όλο και υψηλότερους ρυθμούς και το screening δεν σταματά λεπτό ώστε να επιλεχθούν οι καλύτερες νέες παραγωγές που θα έρθουν στην Ελλάδα αποκλειστικά για τις Νύχτες Τρόμου.

Ακόμη απέχουμε αρκετά από την ανακοίνωση της τελικής λίστας, όμως οι πρώτες ταινίες έχουν ήδη κλείσει θέση και κυριολεκτικά δεν κρατιόμασταν να μη σας αποκαλύψουμε την πρώτη μεγάλη πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης.

Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν φέτος θα υποδεχτούμε σε παγκόσμια πρεμιέρα τη νέα παραγωγή του πολυβραβευμένου Αργεντίνου σεναριογράφου, σκηνοθέτη και παραγωγού, αλλά και πιστού φίλου του φεστιβάλ, Nicolás Onetti «Asylum: Twisted horror and fantasy tales».

Το «Asylum» είναι μια ανθολογία τρόμου, επιστημονικής φαντασίας και μαύρης κωμωδίας, βασισμένη σε ιδέα του Michael Kraetzer, με τους Guillermo Lockhart και Mauro Croche να υπογράφουν το σενάριο.

Η κεντρική ιστορία ακολουθεί τον Brandon, έναν stand-up comedian που ετοιμάζεται για το τελευταίο σόου του. Οι ιστορίες και τα αστεία του φαίνεται πως βρίσκουν ανταπόκριση στο κοινό, το οποίο δείχνει ενθουσιασμένο. Εκείνη όμως ακριβώς τη στιγμή ο Brandon συνειδητοποιεί πως αυτές οι ιστορίες έχουν μια πολύ στενή σχέση με το παρελθόν του. Πιο στενή απ’ όσο μπορεί να φανταστεί…

Ο Nicolás Onetti, εκτός από την παραγωγή, έχει και τη γενική εποπτεία ως creative director, καθοδηγώντας 12 συνολικά σκηνοθέτες ώστε οι ανεξάρτητες μικρές ιστορίες τους να δέσουν αρμονικά.

Τη λίστα των εν λόγω σκηνοθετών απαρτίζουν οι Damien LeVeck («The cleansing hour»), Kheireddine El-Helou («Drudge»), Mat Johns («A father's day»), Albert Pintó («Malasaña 32») και Caye Casas («Matar a Dios»), Alejandro Damiani («M.A.M.O.N.»), Denis Walgenwitz και Vincent Paronnaud («Persepolis»), Andrew Desmond («The sonata»), Adam O'Brien («Banshee») και Hendryk Witscherkowsky («The last show»), με τον Carlos Goitia να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία της ιστορίας που δένει όλες τις άλλες μεταξύ τους.

Το επίσημο trailer του «Asylum: Twisted horror and fantasy tales» μπορείτε να δείτε εδώ: https://youtu.be/WU6xeVTnQvI

Αυτή είναι μόνο η αρχή στη λίστα με τις ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε στο φετινό 7ο φεστιβάλ Νύχτες Τρόμου – Horrorant Film Festival. Ραντεβού τον Μάιο.

Ελάτε να σας περάσουμε στην απέναντι όχθη του τρόμου!

Το Horrorant Film Festival Νύχτες Τρόμου διοργανώνεται από το κινηματογραφικό δίκτυο FilmBoy (το κινηματογραφικό site Filmboy.gr, το θεματικό site Horrorant.com και την εταιρία διανομής FilmBoy Pictures) και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Περισσότερες λεπτομέρειες:

http://www.horrorantfilmfestival.com/

https://www.facebook.com/HorrorantFilmFestival/

http://www.horrorant.com/

http://www.filmboy.gr/

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn