1.21.jpg

 

Το νέο εγχειρίδιο ασκήσεων της Μάγδας Τσολάκη και των συνεργατών της, για την στήριξη ατόμων με μνημονικά προβλήματα, με τίτλο «Νοητικές ασκήσεις», παρουσιάζεται την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, ώρα 7 μ.μ. στον Πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία “Ανατόλια” (Δ. Γούναρη 39, Καμάρα, τηλ. 2310 277113).

Για το βιβλίο, εκτός από την κ. Τσολάκη (Νευρολόγος – Ψυχίατρος, Θεολόγος, καθηγήτρια ΑΠΘ, Διευθύντρια Α’ Νευρολογικής Κλινικής ΑΧΕΠΑ, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας N. Alzheimer), θα μιλήσουν η κ. Χριστίνα Αγωγιάτου (Ψυχολόγος Κέντρου Ημέρας «Αγία Ελένη» – μέλος της συγγραφικής ομάδας) και ωφελούμενος του Κέντρου Ημέρας «Αγία Ελένη». Συντονίζει ο Αλέξανδρος Τριανταφύλλου (Δημοσιογράφος).

Σχετικά με το βιβλίο

Αυτό το εγχειρίδιο δημιουργήθηκε στα πλαίσια της προσπάθειας στήριξης των ατόμων με μνημονικά προβλήματα που δεν μπορούν να επισκεφθούν τα Κέντρα Ημέρας μας ώστε να μπορέσουν να επωφεληθούν από την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων που έχουμε σχεδιάσει και εφαρμόζουμε σε αυτά.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn