sxol7.jpg

 

Η εποχική γρίπη αλλά και η κακοκαιρία έκλεισαν την Παρασκευή 7/2 σχολεία σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, μάλιστα μερικά από αυτά και στην Αττική.

Αττική

Ειδικότερα, στον νομό Αττικής δεν λειτούργησαν το 9ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης με απόφαση του δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη. Επίσης, κλειστό έμεινε το 6ο Δημοτικό Σχολείου Δάφνης, καθώς και το 1ο  και το 2ο  τμήμα του 1ου Νηπιαγωγείου στην ίδια περιοχή.

Κλειστά παρέμειναν και τα εξής σχολεία στον δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού λόγω της εποχικής γρίπης με απόφαση δημάρχου:

  • 5ο Νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων
  • 8ο Νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων
  • 10ο Νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων
  • 11ο Νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων
  • 12ο Νηπιαγωγείο Αγίων Αναργύρων
  • Β' τάξη του 4ου Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων

Στον Πειραιά δεν λειτούργησε το 26ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο.

Μακεδονία

Τα σχολεία στον δήμο Φλώρινας, τον δήμο Αμυνταίου και τον δήμο Πρεσπών ήτανι κλειστά σήμερα λόγω κακοκαιρίας.

Στο Κιλικίς τα νηπιαγωγεία Ευκαρπίας, Νέας Σάντας και Σ.Σ. Μουριών ήταν κλειστά λόγω εποχικής γρίπης με απόφαση του δημάρχου.

Στην Κοζάνη δεν λειτούργησε το Δημοτικό Σχολείο Ξηρολίμνης λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης έπειτα από εισήγηση του συλλόγου διδασκόντων. Επίσης, τα μαθήματα στις Π.Ε. Κοζάνης και στους δήμους Εορδαίας, Κοζάνης, Σερβίων και Βοΐου άρχισαν  στις 9:15 π.μ., όπως και στους δήμους Άργους Ορεστικού, Καστοριάς και Γρεβενών.

Θράκη

Κλειστά παρέμειναν τα σχολεία Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κομοτηνής, καθώς και τα εσπερινά, στην Κομοτηνή.

Πελοπόννησος

Στην Ηλεία δεν λειτούργησε το 1ο και το 2ο Νηπιαγωγείο, καθώς και το Δημοτικό Σχολείο στη Ζαχάρω λόγω εποχικής γρίπης.

Κρήτη

Τέλος, στο Ηράκλειο Κρήτης και δη στον δήμο Μινώα Πεδιάδος δεν λειτούργησε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου λόγω έξαρσης της εποχικής γρίπης.

Sputnik Ελλάδας

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn