hotel1.jpg

 

Θέατρο Μικρό Γκλόρια
Ιπποκράτους 7, Αθήνα - Τηλ. 210 3642334

«Hotel Marina»

2η χρονιά παραστάσεων

Η εταιρία παραγωγής Τα Ταξιδιάρικα Πουλιά επαναλαμβάνει την επιτυχημένη παράσταση «Hotel Marina», σε σκηνοθεσία Χρήστου Σουγάρη, διακεκριμένου με το βραβείο σκηνοθεσίας Κάρολος Κουν 2018, στο θέατρο Μικρό Γκλόρια για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Στο λόμπι, στο μπαρ και στα δωμάτια ενός ξενοδοχείου συναντιούνται άνθρωποι διαφορετικοί μα με ολόιδιες επιθυμίες. Βρίσκονται φιλοξενούμενοι στο ξενοδοχείο όπως και στην ίδια τους τη ζωή. Είναι άνθρωποι περαστικοί, μόνο που η τυχαία συνεύρεσή τους θα φέρει στο φως μεγάλες αποκαλύψεις. Μυστικά και ψέματα χρόνια κρυμμένα, ανασφάλειες, όνειρα και μια κοινή ανάγκη: όλοι λαχταρούν την αγάπη κι όλοι χρειάζονται την αποδοχή του ενός από τον άλλον όπως είναι πραγματικά και γι’ αυτό που είναι.
Το «Hotel Marina» είναι ένα σύγχρονο σπονδυλωτό έργο, βασισμένο σε φανταστικά γεγονότα από αληθινούς ανθρώπους. Το κείμενο προέκυψε από συνεντεύξεις καθημερινών ανθρώπων που θέλησαν να μιλήσουν για κείνα που τους πονούν, γι’ αυτά που τους γαληνεύουν, ανοίγοντας την καρδιά τους στους συντελεστές της παράστασης.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn