epikairothta_2708.jpg

 

Σήμερα Τρίτη 27 Αυγούστου μετά τις 11:00 π.μ. θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων του έτους 2019 για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου https://results.it.minedu.gov.gr/ πληκτρολογώντας: α. τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και β. τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο, μητρώνυμο).

Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων, που θα αναρτηθούν στα λύκεια το μεσημέρι. Από το υπουργείο διευκρινίζεται ότι θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Επίσης, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των ειδικών κατηγοριών των αλλοδαπών / αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός Ε.Ε. και των αποφοίτων λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του υπουργείου.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn