koinwnia_1806.jpg

 

Ως ιδανικό οικογενειακό προορισμό παρουσιάζει την Ελλάδα η βρετανική «Telegraph» στην ταξιδιωτική σελίδα της «Travel», εστιάζοντας στο ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που μπορούν να απολαύσουν οι οικογένειες σε συνδυασμό με το μοναδικό κλίμα και το γεωγραφικό ανάγλυφο της χώρας. Παράλληλα, γίνεται μνεία στην ελληνική φιλοξενία, την εύγευστη κουζίνα και τον ιστορικό πλούτο. Με γνώμονα τις ανάγκες κάθε οικογένειας, η εφημερίδα προτείνει συγκεκριμένους προορισμούς ανάμεσα σε πληθώρα επιλογών τόσο στη νησιωτική όσο και στην ηπειρωτική Ελλάδα:

  • Η Κρήτη και η Ζάκυνθος, με ευρύχωρα καταλύματα που εξασφαλίζουν ιδιωτικότητα και άνεση, είναι τόποι ιδανικοί για οικογένειες που ταξιδεύουν μαζί με τον παππού και τη γιαγιά. Επίσης, σε πολλές ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης προσφέρονται ποικίλες δραστηριότητες για παιδιά, με επίβλεψη από πιστοποιημένο προσωπικό.
  • Η Χαλκιδική, με ξενοδοχεία βραβευμένα ως φιλικά προς τις οικογένειες, ενδείκνυται για τις πρώτες διακοπές με το μωρό.
  • Η Νάξος φιγουράρει ως εξαιρετικός προορισμός για οικογένειες με μικρά παιδιά, καθώς διαθέτει πολυάριθμες αμμώδεις παραλίες με μικρές ξενοδοχειακές μονάδες και δυνατότητα για θαλάσσια σπορ.
  • Η Κέρκυρα και το Τολό συνιστούν οικονομικούς προορισμούς με ποικιλία επιλογών στη διαμονή, ενώ τονίζεται η δυνατότητα επίσκεψης σπουδαίων αρχαιολογικών τόπων αλλά και κοντινών νησιών (Ύδρα και Σπέτσες) από το αργολικό θέρετρο.
  • Η Αθήνα αποτελεί δέλεαρ για οικογένειες με παιδιά στην προεφηβεία, καθώς συνδυάζει την ιστορικότητά της με αποδράσεις στα νησιά από τον Πειραιά.
  • Η Ρόδος διακρίνεται για τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα με πακέτα all Inclusive.
  • Το Ιόνιο με τα ήρεμα νερά του προσφέρει τη δυνατότητα στις οικογένειες να γνωρίσουν την ιστιοπλοΐα. Ισχυρό πόλο έλξης αποτελούν τα τιρκουάζ νερά των Παξών.
  • Και φυσικά οι Κυκλάδες δεν χρειάζονται συστάσεις – προτείνονται για οικογένειες με παιδιά κάθε ηλικίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn