Koinwnia-texnologia.jpg

 

Ευφυής, χρήσιμη και απόλυτα συγκινητική η ιδέα της εταιρίας Fil Eco, καθώς με τη δημιουργία κάδου ανακύκλωσης που λειτουργεί παράλληλα και ως σημείο ταΐσματος αδέσποτων ζώων και κατοικιδίων κέρδισε το  κοινό που είχε παρακολουθήσει την 11η Διεθνή Έκθεση Κτηνοτροφίας & Πτηνοτροφίας Zootechnia στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για τη στήριξη των ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης.

   

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ και σύμφωνα με τις πληροφορίες που γνωστοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Γιώργος Ποτουρίδης, πρόκειται για μια συσκευή συλλογής υλικών ανακύκλωσης και συγχρόνως σίτισης αδέσποτων και κατοικιδίων που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τους Δήμους και τους κατοίκους τους σε θέματα ανακύκλωσης αλλά και φροντίδας των ζώων.

«Σκεφτείτε ότι κάθε φορά που ρίχνετε ένα σκουπίδι απελευθερώνεται συγκεκριμένη ποσότητα γατοτροφής ή σκυλοτροφής. Επίσης μπορεί κάποιος να αδειάσει το νερό που περισσεύει στο μπουκαλάκι του, να πετάξει το πλαστικό σε μια οπή και με αυτό τον τρόπο να γεμίσει μια λεκανίτσα νερό, από το οποίο θα μπορέσει να ξεδιψάσει κάποιο αδέσποτο», ανέφερε ο κ. Ποτουρίδης.

«Η διαχείριση των απορριμμάτων είναι κάτι με το οποίο ασχολούμαστε χρόνια. Αυτή η νέα ιδέα προέκυψε όχι μόνο από την εμπειρία μας αλλά και από την αγάπη μας για τα ζώα», σημείωσε.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn