100_HS2020.jpg

 

Το 100% Hotel Show ανακοινώνει επίσημα τη διεξαγωγή του τον ερχόμενο Νοέμβριο με ένα πλήρως αναδιαμορφωμένο format, παρουσιάζοντας έναν νέο τρόπο διοργάνωσης εκθέσεων με περισσότερη ασφάλεια αλλά και με έμφαση στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας της ξενοδοχειακής αγοράς.

Ξεκινούν και επίσημα οι δηλώσεις συμμετοχής στα 100% Hotel Design Awards, τον σημαντικότερο διαγωνισμό ξενοδοχειακού design που διοργανώνεται από το 100% Hotel Show σε συνεργασία με μια επίλεκτη κριτική επιτροπή. Ο διαγωνισμός κάθε χρόνο αυξάνει θεαματικά τη δυναμική του, και το ίδιο αναμένεται να γίνει και φέτος, ενώ για άλλη μία χρονιά η διοργάνωση στοχεύει στο να αναδείξει μερικά από τα σημαντικότερα ξενοδοχειακά έργα.

Το 100% Hotel Show ανακοινώνει και επίσημα τη διεξαγωγή του το διάστημα 20-23 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, παρουσιάζοντας ένα νέο format με μήνυμα «Περισσότερος χώρος, μεγαλύτερη ασφάλεια, καλύτερες συμφωνίες». H premium έκθεση για ξενοδόχους και villa owners, μελετώντας και τις εξελίξεις στην παγκόσμια τουριστική αγορά, αναδιαμορφώνει το εκθεσιακό μοντέλο της έτσι ώστε το κοινό της, επισκέπτες και εκθέτες, να συμμετάσχουν με περισσότερη ασφάλεια, ενώ παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού και του τουριστικού Κλάδου να βρουν λύσεις που θα τους βοηθήσουν ουσιαστικά σε σχέση με τις νέες ανάγκες του χώρου.

Ξεκινώντας από τη βασική δομή της έκθεσης, δίνεται περισσότερος ελεύθερος χώρος για την αποφυγή συνωστισμού, όπως μεγαλύτεροι διάδρομοι και περισσότερα open-space lounges, ενώ τα περίπτερα σχεδιάζονται με την επίβλεψη του 100% Hotel Show έτσι ώστε να επιτρέπουν ουσιαστικό networking με ασφάλεια. Ταυτόχρονα, τα επιπρόσθετα μέτρα, όπως τα προκαθορισμένα ραντεβού, η ελεγχόμενη ροή του κοινού ανά time zone, ο ειδικός καθαρισμός, η χρήση μάσκας και αντισηπτικών για προσωπική προστασία, αλλά και η θερμομέτρηση στην είσοδο της έκθεσης, σε συνδυασμό με την ειδική εκπαίδευση της ομάδας του 100% Hotel Show, διαμορφώνουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τη συνολική λειτουργία της έκθεσης.

Για τη μεγαλύτερη διευκόλυνση των εκθετών, το 100% Hotel Show έχει διαμορφώσει 3 νέους τρόπους συμμετοχής τόσο με προκατασκευασμένα περίπτερα αναβαθμισμένης αισθητικής και λειτουργικότητας όσο και με standing spots των 5 m2, διασφαλίζοντας αφενός την ασφάλεια και αφετέρου τη μείωση των σχετικών εξόδων συμμετοχής. Επίσης, με τη διεξαγωγή του πρώτου Pre-fair Digital Event οι εταιρίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις λύσεις τους στο κοινό έτσι ώστε να αυξήσουν τα προκαθορισμένα ραντεβού, αλλά και να απευθυνθούν και σε κοινό που δεν θα καταφέρει να ταξιδέψει.

Τέλος, αν και το μεγαλύτερο μέρος των επισκεπτών της έκθεσης έκανε την προεγγραφή του online, πλέον η διαδικασία καθίσταται πλήρως απαραίτητη, αφού η επίσκεψη πρέπει να γίνεται σε προκαθορισμένα time zones σύμφωνα και με το Πρωτόκολλο Υγειονομικού Περιεχομένου για τη Διοργάνωση Εμπορικών Εκθέσεων προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Covid-19. Σε προέκταση αυτού, τόσο τα μέλη της 100% Members Card όσο και οι υπόλοιποι επισκέπτες θα λάβουν προσωποποιημένη επικοινωνία από το τμήμα επισκεπτών της έκθεσης, που θα φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες της επίσκεψης.

Το όγδοο 100% Hotel Show θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 20-23 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, ενώ το Pre-fair Digital Event θα ξεκινήσει μία εβδομάδα πριν στα social media και τα επίσημα κανάλια της έκθεσης.

Πάρε το δωρεάν εισιτήριό σου εδώ --->

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο +30 210 9408714 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn