stentoras-icf-international-coaching-day.jpg

Το ICF Greece Chapter, στο πλαίσιο της Διεθνούς Εβδομάδος Coaching-ICW, διοργανώνει στις 6 Μαΐου την International Coaching Day.

Ένα online event με πολλαπλές δράσεις: Σφηνάκια coaching, live webinars, group coaching και πολλά ακόμα.

Στην εκδήλωση, επαγγελματίες coaches, μέλη του ICF Greece Chapter, θα δώσουν τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει πώς το coaching μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία καλύτερων προϋποθέσεων στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή.

Τετάρτη 6 Μαΐου: 11:00-20:30 (online via ZOOM platform)

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Απαιτείται δήλωση συμμετοχής εδώ

Πρόγραμμα

stentoras icf international coaching day program

Χορηγοί επικοινωνίας

skywalkerlogo   stentoraslogo

ICF GREECE Charter Chapter

To ICF Greece Chapter Greece Chapter  ενισχύει το coaching, εξασφαλίζοντας κύρος, αξιοπιστία, διαρκή εκπαίδευση, διασύνδεση και ενημέρωση στα μέλη και στους φίλους του. Πρόκειται για μια διεθνή κοινότητα η οποία προσφέρει υποστήριξη και ιδέες διευρύνοντας το πλαίσιο μέσα στο οποίο ο σύγχρονος άνθρωπος εξελίσσεται και ακμάζει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Το όραμά μας: 

Να αναπτύξουμε την επιστήμη, τέχνη και πρακτική του coaching για μια ευημερούσα κοινωνία με ηθική και βιωσιμότητα σε κάθε συνθήκη.

Η αποστολή μας:

Να είμαστε σημείο αναφοράς για το coaching στην Ελλάδα, βασιζόμενοι στους εξής 5 πυλώνες/στόχους: πρόοδος, ανάπτυξη, βιωσιμότητα, διασύνδεση, συνεισφορά́. 

Οι αξίες μας:  αριστεία, ακεραιότητα, υπηρεσία, προσφορά, φρόνηση.

Περισσότερα για το ICF Greece Chapter, μπορείτε να δείτε: www.icfgreece.org

Το Δ.Σ. ICF Greece Charter Chapter

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn